2777
2789
عنوان

همگی بیاین اقایون وخانوما سوال

484 بازدید | 65 پست

اکه کسی و قلبا دوس داشته باشین. اونم دوستتون داره ولی اگه خانوادش بگن مثلا 300 تا سکه ولی شما راضی نباشین به ای همه سکه چیکا میکنین  ؟ 

بهدخاطره عشقتون قبول میکنین ؟ 

تموم تلاشتونو میکنید تا عشقتون خاتواده شو راضی کنه ؟

یا کلا به خاطره این موضوع بیخیال عشقتون میشین ؟ 

خانوما شما چطو حاضرید با مهریه کم ازدواج کنید با اونیکه دوسش دارین یا مهریه مهمه واستون ؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با كمال ميل قبول ميكنم.....

دوباره خوابشُ ديدم...منِ لعنتى دوباره...من هنوز عاشقم اى واى...با به قلبِ تيكه پاره...چقدِ خواب ميبيى مرد؟...ديگه بسه...بيا از عاشقى برگرد ديگه بسه...اون تورو فراموشت كرد...ديگه بسه.....

تو ازدواجی که روی تعداد سکه برای مهریه پافشاری میکنن خیری نیست

کاربر آقا هستم  لطفا سوالتونو داخل تاپیکم با عنوان ((متفرقه)) مطرح کنید با کمال میل پاسخ میدم دوست دارم تجربیات و معلوماتم رو با دیگران به اشتراک بذارم بخاطر حس خوب کمک به دیگران در ضمن از اونجایی که بحث و جدل رو اتلاف وقت و انرژی می دونم جواب کامنت های توهین آمیز یا تمسخرآمیز رو نمیدم همینطور سوال هایی که حالت مچ گیرانه یا سر کاری داشته باشه ممنون
پس چرا بعضی مردا انقد سفت و سختن میترسن 😕 قبول نمیکنن؟

ميترسن از اينده...

و شايد عشقشون كافى نيست...

دوباره خوابشُ ديدم...منِ لعنتى دوباره...من هنوز عاشقم اى واى...با به قلبِ تيكه پاره...چقدِ خواب ميبيى مرد؟...ديگه بسه...بيا از عاشقى برگرد ديگه بسه...اون تورو فراموشت كرد...ديگه بسه.....