2777
2789
دختر اخه چی بگم من زدی احسامو داغون کردی الان فک میکنم بین زنایی سیی ساله هستم ولی تو برام حکم۲۰ سال ...

الان ۲۲ هستی .طبق تجربه ی من اگه به ۲۷ سال برسی کمی افسرده میشی تا ۲۸ سال و ۲۹ سال .

من که همش غصه میخوردم و فکر میکردم سنم داره بالا میره ولی همین که ۳۰ سالم شد یه دفعه حالم خوب شد و حسم بهتر شد.اگه ۲۷ رو رد کردی زیاد غصه نخور خودش درست میشه .

بالا بریم پایین بریم سن ما هم میگذره به یه چشم به هم زدن .

خوب این از سن.

راست میگی بچه اول گناه دار طفلکی برای ما تجربست دختر من هم شبا گریه میکرد و منم خیلی حرص میخوردم که نمیزاره بخوابم و طفلکی همسرم کلی بهم کمک میکرد چون تو بغل اون راحت تر میخوابید.

حس مادرانه من نسبت به دومی خیلی بیشتره یعنی درکم و تجربم  از بچه داری بالا رفته .

اصلا نمی ذاشتم به گریه کردن بیفته .قبل اینکه اون بیدار شه خودم بیدار میشدم .

.

توی نینی سایت انواع و اقسام سن ها . آدم ها  و زن ها و مردها هستن .پس فکرت رو زیاد مشغولش نکن.

درباره بچه سوم .

همسرم کم کم داره به عمق فاجعه پی میبره.

همش میگه عجب کاری کردم.😂😂😂

باید تو جهاز خریدن و شوهر دادنشون کلی تلافی کنم .هر روز میشینم بهش میگم دیگه سه تا شدن .باید بیشتر تلاش کنی .باید بیشتر به فکر باشی .البته خیلی به فکر هست  ولی خدا کنه تا اینها بزرگ میشن مشکلاتی که الان  تو جامعه هست برطرف شده باشه.

باید فکر دانشگاه .خونه و ارامششون باشیم.

فعلا که این دوتا رو بیمه آتیه کرده. تا ببینیم خدا چی میخواد.

تمام دنیام آقاییه و دو تا دوخملام

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دختر اخه چی بگم من زدی احسامو داغون کردی الان فک میکنم بین زنایی سیی ساله هستم ولی تو برام حکم۲۰ سال ...

خدا پسرت رو نگه داره .

پسر مامانی میشه .

منم حس میکنم به دختر بزرگم سخت میگیرم.باور میکنی بیشتر اونو به چشم خواهرم میبینم تا دخترم .

این خیلی بده منم به خاطر همین عذاب وجدان میگیرم .

این خیلی خوبه که اونو بغل میکنی و  بوسش میکنی  بچه ها به محبت ما نیاز دارن.

دلم خواست برم دختر بزرگم رو ببوسم دلم سوخت براش .

زود بزرگ شد.

الان ۲۲ هستی .طبق تجربه ی من اگه به ۲۷ سال برسی کمی افسرده میشی تا ۲۸ سال و ۲۹ سال . من که همش غصه ...

عه تازه به شوهرت بگو فردا این دخترا تلفنشون هست مزاحم خونه هست خواستگار هست دوست پسر هست  بگو چجوری تحمل میکنی فدات من وقتی پسرم بدنیا اومد شوهرم خیلی مشکل سرش اومد کلا تو۵ سال عروسی جمعکنم دو سالشو پیشم بود کلا تنها بودم الانم تنهام پسرمو خیلی کتک زدم امشب برا همون حالم بد شد.....من۲۳ هستم البته کم مونده۲۳ رو تمومکنم هنو خودمو دختر بچه میبینم زن گنده نمیبینم و حرف اخری از مردهای سایت متنفرم هرجا ببینم گزارش میزنم خوشم میاد

تاریخ99/9/9هیچی نمیخام 
خدا پسرت رو نگه داره . پسر مامانی میشه . منم حس میکنم به دختر بزرگم سخت میگیرم.باور میکنی بیشتر او ...

پسرم تیر ماهیه کلا مامانی هست من سه بار رفتم بوسیدمش اومدم 

تاریخ99/9/9هیچی نمیخام 
عه تازه به شوهرت بگو فردا این دخترا تلفنشون هست مزاحم خونه هست خواستگار هست دوست پسر هست  بگو چ ...

خوب میکنی گزارش میزنی .

چه معنی میده مرد اینقدر خاله زنک باشه.

اینبار سعی کن وقتی پسرت اذیتت کرد نفس عمیق بکشی .

من بچه ها رو زیاد نزدم ولی پیش اومده که خیلی عصبانیم کرده باشن و بزنمش .

خودم از پشت دست دختر بزرگه  اروم میزدم و چون کتک نمی خورد براش خیلی سنگین می اومد و ناراحت میشد .

خوبیش این بود حد اقل خودم عذاب وجدان نمی گرفتم که طفلکی خیلی دردش اومده چون محکم نمیزدم همین که میفهمید تنبیه شده خودش ناراحت میشد و دیگه تکرار نمی کرد.

اینم بگم عزیزم بچت پسره و شکی در اون نیست که شیطون تره و همین که بغلش کنی و بوسش کنی خودش یادش میره دیگه کاریه که شده خودت رو خیلی آزار نده .

عه تازه به شوهرت بگو فردا این دخترا تلفنشون هست مزاحم خونه هست خواستگار هست دوست پسر هست  بگو چ ...

ماه هم تا دلت بخواد برامون مشکل پیش اومده .

همین که با این وضع جامعه دووم اوردیم خودش کلیه.

چاره چیه .باید این دوران رو با سختی بگدرونیم و امیدمون به خدا باشه که چی پیش میاد .

انشالله که مشکل شما هم حل بشه عزیزم 

خوب میکنی گزارش میزنی . چه معنی میده مرد اینقدر خاله زنک باشه. اینبار سعی کن وقتی پسرت اذیتت کرد ن ...

نزدیک شش ماهه با زبون خوش ارومش کردم یک ماهه هم اصن کتکش نزدم فقط امشب یادم افتاد باخودم میگم اون بچه بوده چرا کتکش زدم دیگه گذشته 

تاریخ99/9/9هیچی نمیخام 
ماه هم تا دلت بخواد برامون مشکل پیش اومده . همین که با این وضع جامعه دووم اوردیم خودش کلیه. چاره چ ...

فدات انشالله ولی متاسفانه مشکلم به این زودی ها حل نمیشه خیلی سخته بدون شوهر باشی 

تاریخ99/9/9هیچی نمیخام 
مگه گرمیجات هم خونریزی رو زیاد میکنه ؟

آره دیگ کننده است، وقتی رحم گرم باشه خون بیشتری میده بیرون،باید ب تعادل مصرف شه، تنها کاری ک میکنی سردیجات ب هیچ وجه نخوره و روزی یک لیوان از چیزایی ک گفتم براش دم کن

در ضمن گلم ی بار ی پزشک طب سنتی میگف ب همه توصیه میکنم از زمانیکه دخترشون عادت ماهانه اش شروع شدحتمااااا سالی یک بار ببرن سونوگرافی وضعیت تخمدان هاش و چک کنن چون اگ تنبلی تخمدان باشه از همینجا مشخص میشه ک تخمدان ها ب اندازه کافی رشدندارن،بعد توسن بزرگسالی مشکلات زیاد مث کیست ب همراه دارن

آره دیگ کننده است، وقتی رحم گرم باشه خون بیشتری میده بیرون،باید ب تعادل مصرف شه، تنها کاری ک میکنی س ...

مرسی عزیزم.

حتما این کارهایی که گفتی رو و انجام میدم

چقدر از اولین خاطرتون ناراحت  شدم .😞 دلیلی داشت که این کار رو کرد؟

نه دلیل خاصی نداره رفتارش همینه. تازه بعدش برام سوتین نمیخرید کلاس سوم دبیرستان بودم خودم با کلی خجالت رفتم از یه فروشنده خانم گرفتم وقتی هم نوارهای کثیفمو عوض میکردم همیشه میذاشتم نایلون مشکی منداختم ته سطل آشغال که معلوم نشه مادرم بیشتر وقتا نایلون رو باز میکرد و به همه اهل خونه نشون میداد خیلی تحقیر میشدم هصوصا اوایل بلوغ😭😭

نه دلیل خاصی نداره رفتارش همینه. تازه بعدش برام سوتین نمیخرید کلاس سوم دبیرستان بودم خودم با کلی خجا ...

مگه خود مامانت پریود نمی شد؟

اصلا خیلی غیر منطقیه.

والا چی بگم.خب چی تو ذهنش می گذشت که همچین کاری میکرد 

هیچ وقت ازش پرسیدی چرا؟

من شونزده سالگی پری شدم مامانم گفت وا الان وقتش نیست زوده 😁حالا همه دوستام پریود شده بودن من اخری بودم همه میگفتن چرا پریود نمیشی.مامانم کلا همیشه به هم همه چیز برعکس نگاه میکنه 

بعد م بم گفت بیچارگیت شروع شد اینم یه درده دیگه😐

کلا اگه حرف نمیزد بهتر بود به نظرم

بعدم هی میگفت چهخبرته جهقد نوار مصرف میکنی چهقد خونریزیت زیاده و.....

درصورتی که معمولی بود 

نه دلیل خاصی نداره رفتارش همینه. تازه بعدش برام سوتین نمیخرید کلاس سوم دبیرستان بودم خودم با کلی خجا ...

مامان منم برام سوتین نمیخرید.انقد خجالت میکشیدم.خودم ساده بودم نمیرفتم بخرم فقط میگفتم برام بخر اونم میگفت زوده.همه میگفتن چرا نمیپوشی.انقد نخرید تا همه فامیل به روش اوردن خرید.معتقد بود چون کوچولو هست لازم نیست.