2777
2789
گرمی زیادی هم بش نده هلیله سیاه،هل،میخک،زنجبیل،دارچین آسیاب کن خیلی هم خوشمزه اس براش دم کن روزی ی ...

مگه گرمیجات هم خونریزی رو زیاد میکنه ؟

تمام دنیام آقاییه و دو تا دوخملام
برای گرم نگه داشتن کمر تو پریودی ، عالیه خیلی دل درد رو کاهش میده ، من خودم کمربند با پشم شتر هستا ا ...

منم از همین کمر بند پشم شتر دادم بهش گفتم تا سه روز بازش نکنه.

همش غر میزد باید تا سه روز ببندم منم گفتم اره.

روز سوم بازش کرد دید دل دردش بیشتر شد دوباره خودش بست.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خواهش میکنم عزیزم زکات علم یاد دادنش به بقیه هست ، در حد توانم سعی میکنم کمکتون کنم، التماس دعا.

انشالله که به مراد دلت برسی عزیزم .

الهی امین

[QUOTE=138150889]دختر منم ششم هست و جثه ریزی داره همش میگم‌کاش یکی دوسال  دیگه پری میشد هنوز خی ...

خدا کنه .

خواهر منم اینطوری بود در عرض دو ماه کلی قدش بلند شد 

یادمه چقدر از پادرد گریه میکرد ولی بعد از دوماه هرکی میدیدش میگفت چطور انقدر بزرگ شده

عزیزم ، در مورد شیر هم یه مطلبی بگم که شیر تنها با عسل یا خرما باید خورده بشه ،،، ترکیب شیر با هم می ...

خوب توی شیر موزش عسل میریزم و اینکه شیرموز همون روز تموم میشه فکر نکنم تو چند ساعت فاسد شه

عزیزم ، در مورد شیر هم یه مطلبی بگم که شیر تنها با عسل یا خرما باید خورده بشه ،،، ترکیب شیر با هم می ...

یعنی توی معده فاسد میشه؟

نمی دونستم.

ان شالله به سلامتی به دنیا بیاد برا منم دعا کن عزیز

انشالله  کوچولوی شما هم صحیح و سالم دنیا بیاد و عاقبت به خیر شه.به هرچی از خدا می خوایید برسید.

الهی امین

اووووه سه تااااا خدا به دادت برسه عزیزم من با یه زلزله سه ساله داغونم تو با دوتا و یکی توراه؟؟؟؟وااا ...

خودم هنوز فکر میکنم تو هجده موندم بخدا😂😂😂😊

ای وای من از زلزله چیزی نگو که دختر کوچیکم دیگه برام شب و روز نذاشته فقط سعی میکنم هر کاری کرد خدا رو شکر کنم و حرص نخورم به معنای واقعی کلمه از دیوار راست بالا میره .تو خونه جایی نمونده که اونجا نرفته باشه تا نبینی باور نمیکنی عزیزم.

و  اما این سومی دسته گل شوهرمه .😤😤😤😤

دلش میخواست کوچیکه تنها بزرگ نشه   و همبازی داشته باشه.

یعنی یه روز به آخر عمرم مونده باشه باید یه بلای بزرگ سرش بیارم و کاری از دستش برنیاد 😂😂😂😂

فقط باید به اون بلا فکر کنم که هم فکرش رو مشغول کنه و هم نتونه از سر بازش کنه و هم براش شیرین باشه .

تلافی دیگه تلافی. خیلی زور داشت برام که کاری از دستم برنیومد 😅

ناراحت نیست بخاطر تغییراتی که به وجود اومده؟من تا یه مدت از خودم بدم میومد.اره بعضیا همینجوری مینداز ...

نه فقط دل درد اذیتش میکرد.

خودم هنوز فکر میکنم تو هجده موندم بخدا😂😂😂😊 ای وای من از زلزله چیزی نگو که دختر کوچیکم دیگه برام ...

دختر اخه چی بگم من زدی احسامو داغون کردی الان فک میکنم بین زنایی سیی ساله هستم ولی تو برام حکم۲۰ سالو داریاااااا منم هنو تو۱۸ موندم اخه چرااااا....من دو شبه عذاب وجدان دارم میدونی من پسرم زیر یک سال که بود خوابش اذیتم میکرد خیلی محکم کتکش زدم الانا دیگه نمیزنم این یه ماهی میشه اصن عصبی هم نشدم امشب اونقدر بوسش کردم یه جا خوندم نوشته بود بچه اول موش ازمایش مادره براهمون خیلی دوسش دارن بغلم نشسته بود میگفت غذا بخورههی خودشو بهم میچسبوند که بوسش کنم بغلش کنم کلی عذاب وجدان دارن.....شوهرت وقتی پشت سرهم جهازیه داد اونوقت میگه این چه کاری بود خخخخخ 

تاریخ99/9/9هیچی نمیخام 
خودم پریودیم راحته .این اولشه ببینم چی براش خوبه

کاچی درست کن براش 

اَللّهُــمَّ صَّــلِ عَــلَى مُحَمَّــدٍ وَ آلِ مُحَمَّــد واَللّهُــمَّ صَّــلِ عَــلَى مُحَمَّــدٍ وَ آلِ مُحَمَّــد وَ عَجِّــل فَرَجَهُــم