2777
2789
خیلی خوبه . وقتی مدرسه ها باز بود همسرم زورش میکرد صبح ها شیر تلیت شده می خورد . الان که تعطیل شدن ...

واسه من شير خيلي خوب جواب داد

اون موقع ها مدرسه ها شير ميدادن اگه اشتباه نكنم شير هاشون غني شده بود من مال خودمو دوستامو ميخوردم

كلا ميونم با شير خوب نيست مامانم كلي نصيحتم ميكردن اگه نخوري كوتاه ميموني و اينا

منم ترسيده بودم هي شير ميخوردم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم گرمی جات بده بخوره،، سردی اصلا ،، کاچی عالیه چن روز اول بهش بده و همنین سه شیره برلی کم خونی ...

بازم بوگو

من خيلي دنبال اين چيزام كه خدايي نكرده كيستي فيبرومي چيزي نگيرم

بچه های الان دیگه حیا ندارن فقط نباید بزاری روشون تو رو مون باز شه😅

والا من ۱۵ سالمه از مامانم خجالت میکشم.حتی الان که چهار سال از پریودیم میگذره بازم با خجالت بهش میگم نوار بهداشتی میخوام😂😂😂

یاد خودم افتادم .تازه از مسافرت برگشته بودیم همسایمونم خونمون بود.بعد من فهمیدم هی میگفتم پیش خودم حالا چجوری به مامانم بگم.با اینکه از ۹ سالگی بهم گفته بود و همه چیو میدوستم.بعد دیگه رفتم گفتم از ادرارم خون میاد😂🤦.مثلا میخواستم ادای چشم و گوش بسته ها رو دربیارم.خیلیم عادی برخورد کرد مامانم که معذب نشم ولی کلا هیچ وقت با مامانم راحت نبودم الانم نیستم.

مالیدن روغن سیاهدونه شب ها قبل خواب ب شکم ازاول پری تا اخر سیکل تاثیری برای زودتر باردارشدن داره بنظرتون؟ چنروزه شب ها شکمم رو دارم میبندم

کسی این روش رو شنیده؟اخه ماه قبل با فولی ۲۱ باردار نشدم نزدیک یسال اقدامم

خداجوووونمممم بی نهایت شکرررررت ک منم لایق مادرشدن دونستی  برا سلامتی نی نی تو دلیم یه صلوات میفرستی دوستم؟!❣
خودت ماهانه شدی چ کارکردی چ خوردی همونا

پریودی خودم خیلی راحت و خیلی کم بود اصلا دل درد هم نمی گرفتم .

برای دخترم خودم رفتم پیش دکتر و ازش دلیل کمر درد  و شکم زیاد ش رو پرسیدم و گفتم خیلی خونریزی داره در حالی که برای من در حد چند قطره بود .

گفت طبیعیه شاید به عمه هاش برده.

تمام دنیام آقاییه و دو تا دوخملام
چرا😂😂😂 منم خندم گرفت  ببخشید  دلیل خاصی داشت یا رسمتون اینه؟

والا برای این میزنن چون طرف ترسیده و تو شوکه،

گریه کنه که تخلیه شه

ولی هرچی بود خیلی خوب بود

من به تته پته افتاده بودم از ترس و واقعا هنگ بودم

اون و که زد شروع کردم به گرررریه😂

شنیدم خیبیا میزنن

مــا گُــم شدگــانـیـم ڪـہ اندر خـمِ دنـیـا،،، تنهــا هنــــــر ماست ڪہ مجـنـوݧ حـــســــــینیم