2777
2789
عنوان

همه باسلیقه ها ی لحظه بیاین...چجوری خونم همیشه مرتب باشه و برق بزنه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1073 بازدید | 30 پست

باید وقت بزاری . من زن داداشم خیلی تمیز و مرتب . از صبح تا شب در حال تمیز کاری . من متوسطم بیشتر ظاهری تمیز میکنم تا عمقی . ولی زندگی راحت بگیریم بهتره . زن که آفریده نشده که همش خونه تمیز کنه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هر چیزی رو همون موقع می ذارم سر جاش 

هیچ وقت نمی دارم ظرف کثیف توی سینک بمونه

هر شب دستشویی را میشورم حتی شده خیلی سطحی

توی کابینت از نظم دهنده استفاده میکنم

وقتی غذا پختم همون موقع گاز رو تمیز میکنم 

جایی که دخترم خوراکی خورده هرشب سریع یه جارو میزنم

کلا زندگی رو بحال خودش ول نمیکنم و با وجود یه بچه پنج ساله همیشه خونه تمیزه

یا مُفَرِّجَ الهَمِّ (ای گشاینده گرفتاری ها)
هر چیزی رو همون موقع می ذارم سر جاش  هیچ وقت نمی دارم ظرف کثیف توی سینک بمونه هر شب دستشویی ر ...

بچم ی سالش هر چی میخوره میسابش ب قالی

الان اکثر جای قالیم لک لک افتاده از تنبلیم تمیز نمیکنم

موندم جمع بشه یدفه تمیز کنم😥😥😥

کلی لک اب سیب و بستنی و .....😭

اللهم  صلی علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم🌹

کپی کنید تو پی وی خودتون بفرستید بعد بزنید روش میاد نمیدونم چرا ابی  نشد ،گروه هم دارن تو بیو کانال هست عضو شو حتما

💟برای اینکه جنگ های بزرگ رو ببری باید جنگ های کوچیک رو ببازی👊👊😃💪💪💪

تمیز کاری اساسی رو هفته ای یه بار انجام میدم سرویس بهداشتی رو تقریبا هر روز میشورم . اجاق گاز و اشپزخونه هم هر روزه . هر چی رو زمین باشه رو بردار سر جاش بذار . اگه میخوای به بچه کوچیک خوراکی بدی زیر انداز بذار واسش . عادت بده هر چی میریزه رو زمین همون موقع برداره دستاش رو هم زود بشور تا لباسها و فرش رو کثیف نکنه. اشغالهای درشت رو به محض دیدن بردار. اینجوری دایم مشغول نیستی و خونتم تمیزه. 

برای تمز موندن سینگ و شیرالات هم بهد هر بار استفاده با یه دستمال نخی خشک کن شیر الاتت مثل روز اول نو و براق میمونه . حتی واسه حمام یه پارچه داشته باش اینه حمام و شیرالات رو خشک کن