2777
2789
عنوان

زندگی با خانواده همسرررر

| مشاهده متن کامل بحث + 706 بازدید | 75 پست

اگه واقعا دلسوزن برات یه واحد یجا دیگه بخرن.چرا بری پیششون ک بخان اون واحدو ب نامت کنن تازه بعدشم کووو تا ی مشتری پیداشه بخره.تا جای ممکن نرو.اگه واقعا شوهرتو میخایش و نمیخای از دسش بدی برو ولی دوسال دیگه پاشو بفروش.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اسی این خواهرشوهرا هم ک اومدن میگن والا عروس ما ک از خداشه!! حالا عروس بدبخت چاره دیگه ای نداره و مج ...

😂😂😂😂نه خدایی خواهر شوهر من خیلی زن خوبیه سرش کاملا تو زندگی خودشه خداروشکر

اتفاقا همینا رو خاستم گفتم .ولی خب در اخر گفت توقعات بیجا نداشته باش الان نمیتونم ک خونه بخرم یکم زم ...

نذار بی ارزشت کنن...

همین آقا ک میگه توقعات بی جا نداشته باش....

اگه بی توقع باشی میگه ارزشت در همین حد بوده....

خود دانی...

ببین اسی چندتا وجه داره

یروز دیدی دعواتون شد

یروز خسته بودی خواستی تا ظهر بخوابی

کی رفتی..کی اومدی...تنها رفتی.. مامانت دو روز اومد پیشت

اینا همه کف دست خانواده شوهره

و اینکه کم بری خونشون میگن دوتا پله رو نتونست بیاد

زیاد بری میگن برا شام و ناهار اینجا تلپه

خلاصه خانوم خونه خودت باش

اصلا دلت میخواد خونت لخت بگردی یا با لباس خاص بگردی

از کجا میدونی دم به دیقه نمیان بهت سر بزنن

وای چقدر نوشتم

تازه یجا بودن...برا پسر وابستگی میاره

بستگی به خودت داره باید بتونی مدیریت کنی اما اگه شرایط گرفتن خونه نداری تحمل کن یکم باسیاست اوضاع رو کنترل کن نزار زیاد رفت و آمد باشه و بحث پیش نیاد

اگه میشه صلوات بفرستین به نیت حاجت دلم😥کاربر خاموش بودم،به دلایلی فعال شدم😌
با اینکه پدر شوهرم اینا باهامون کارندارن.شاید هفته ای ی بار همو ببینیم.ولی خیلی پشیمونم که باهم تو ی ...

خب اگه کاری ندارن و زیادم رفت و امد نیست چرا پشیمونی؟ 

من فقط از این میترسم بخان رفت و امد زیادی داشته باشن 

نه خیلی با خانوادش صمیمی نیست و انچنان رو بهشون نمیده 

ولی بازم مطمئن شو  نمیدونم چرا همه بعد عروسی پسر دوست و برادر دوست میشن توقع دارن زیاد بهشون سر بزنین درصورتی تا قبل اون اصلا کاری به پسرشون ندارن🤨

من چطور باید رفتار کنم مثلا؟ 

فکرکن یه آپارتمان دیگه ای اونجوری رعایت کن که وقت و بی وقت مهمون نیاد بره صدازیاد نباشه هرجای دیگه باشی این چیزا مهمه 

وقتی کم بری بیای اوناهم کم میرن و میان سعی کن بدون دعوت نری اما گاهی هم حالشونو بپرس بهونه نداشته باشن شوهرت اومد بگو از پایین جلو در به مادرت سلام کن بعد بیا بالا تا حرفی پیش نیاد اما اگه خواست بره خونشون باهم بربد تنها نره تا وقتی هم خونه جدانگرفتی هم بچه دار نشو

اگه میشه صلوات بفرستین به نیت حاجت دلم😥کاربر خاموش بودم،به دلایلی فعال شدم😌
ب شماهم ک آنچنان رو نداد😐 از الان توقع نداشته باش چ صیغه ایه!!ی سوییت اجاره کنه برات

خب مشکل اینه ک ما اصلا خونه اپارتمانی دوس نداریم 

و خرید خونه ویلایی ام ک سخته در حال حاضر .میگه اگه بریم اجاره نشینی تمام پولامون و باید بدیم کرایه و چیزی پس انداز نمیشه از اون لحاظ میگن توقع نداشته باش ک من بیام همین الان برات خونه بخرم اونم بهترینشو