2777
2789
عنوان

زندگی با خانواده همسرررر

| مشاهده متن کامل بحث + 706 بازدید | 75 پست
والا عروس ما از خداشه بیاد یکی از طبقه ها ما زندگی کنه ، ولی چون یکی از عروس امون هست دیگه جای دیگه ...

اگه عروستون پزشکه!! چ نیازی داری خانواده شوهر براش خونه تامین کنن!!!!!؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من با خانواده شوهر زندگی میکنم اصصصلا دخالت نمیکنن ولی اصلا احساس راحتی ندارم اونجا همش مواظبم صدام یه خورده بلد نشه بلند عطسه نکنم تی ویو بلند نکنم و امثال اینا یا وقتی خانوادم میان روم نمیشه بگم اروم حرف بزنین اونا نفهمن یا یه بچه خونمون گریه کنه عصبی میشم و اینجور چیزا.از من میشنوی خونه رو قبول کن بدین دست مستاجر با پول اون و پس انداز شوهرت یه خونه خوب رهن کنین

تا عقد نکردی حرفت خریدار داره ها...

بری دیگه باید همه چیو تحمل کنی...

ببین قدر خودت رو بدون...

شرط و شروط بزار..

اصلا فکر نکن اگه یه شرطی بزاری طرف فکر میکنه پر رویی یا میزاره میره و..

ببگو باید خونه داشته باشی....

جدا مستقل....

خانواده شوهر منم خوب بودن ولی اشتباااااه کردم تو اشتباه نکن دوری و دوستی

همیشه سکوت نشانه تایید حرف طرف مقابل نیست                   گاهی نشانه قطع امید ازسطح شعور طرف متقابل است...

وای نه توروخدا این اشتباه نکن من دارم الان با خانواده شوهرم زندگی میکنم خودم.خواستم چون خیلی با احترام بودم رفته رفته احترما برداشته شدو دخالتا شروع شد و عذاب دادن من الان چهارساله دارم اینجا زندگی میکنم دخترمم دوسالشع الان  بماند که وقتی نوزاد بود اصن رعایت صدارو نمیکردن و وقت و بی وقت میومدن بالاو خیلی جیزای وحشتانکه دیگه  از خونم متنفرم ناراحتی اعصاب گرفتم خواهرم.نکن اینکاو.تو قرضم.بیوفتی برو.مستقل شووووووووووو

من همونیم که هیچکس نمیتونه عوضش کنه  
اگه خانواده خوبی هستن با رعایت فاصله و احترام برخورد کن روابطتتو کنترل و مدیریت کن سعی کن احتیاجاتتو ...

این چیزا قابل پیش بینی نیست اشتباه محض با مادرشوهر یه جا نشستن تمام مشاوران خانواده هم همینو میگن

جان به فدای انکه ناپیداست...

با اینکه پدر شوهرم اینا باهامون کارندارن.شاید هفته ای ی بار همو ببینیم.ولی خیلی پشیمونم که باهم تو ی ساختمونیم.کلا هرچقد،دورتر بهتر 

❤اللهم صل علی محمد وال محمد❤اللهم عجل لولیک الفرج❤
تا عقد نکردی حرفت خریدار داره ها... بری دیگه باید همه چیو تحمل کنی... ببین قدر خودت رو بدون... شر ...

اتفاقا همینا رو خاستم گفتم .ولی خب در اخر گفت توقعات بیجا نداشته باش الان نمیتونم ک خونه بخرم یکم زمان میبره تازه پر توقعم تو چشم اومدم

من زندگی خودمو که تو یه ساختمونیم میگم چه جوریه، خونه به نام همسرم هست هردوسه هفته یه بار میرم خونشون البته قبلش زنگ میزنم خبر میدم که سر زده نباشه شوهرم تنهایی اصلا نمیره فقط باهم میریم 

ببین شخصیت شوهرت خییییلی مهمه اگه ازاین ادما باشه که دم به دیقه خودش تنهایی یا باشما بخواد بره اونجا اصلا ارامش نداری الان برادر شوهرم اینجوریه همش خونه مامانشه از سر کار میاد قبل اینکه بره خونه پیش خانومش میره طبقه پایین ، تصمیمت خیلی مهمه حواست باشه❤️