2777
2789
عنوان

زندگی با خانواده همسرررر

| مشاهده متن کامل بحث + 706 بازدید | 75 پست
اره قبول میکردم چرا نکنم مفت داره بهم خونه میده خوشی زده زیر دلت قبول نکنی من اگه باشه تو یه اتاقم ...

خوب تو قطعا پشییمون‌میشی ودبا یه بچه بر میگردی ... دل یعنی چی؟؟ مگه با دل مبشه زندگی کرد اخه ...حالا فعلا نامزدی بزا زمان بهت بخوره 

همیشه به حرف دلت گوش کن ولی عقلتم با خودت ببر

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

راهشون جداس ینی در ورودی هاشون باهم یکی نیست خوبیش اینه 

چه بهتر همینکه رفت و آمدت دستشون نباشه خیلی مهمه

اگه میشه صلوات بفرستین به نیت حاجت دلم😥کاربر خاموش بودم،به دلایلی فعال شدم😌
فکرکن یه آپارتمان دیگه ای اونجوری رعایت کن که وقت و بی وقت مهمون نیاد بره صدازیاد نباشه هرجای دیگه ب ...

نه بابا جلو در کدومه روشون زیاد میشه زندگیام قاطی میشه

البته ببخشیدا نظرمو گفتم😁

والا خانواده شوهر من که یه هفته پیششون باشی کم کم تو همه کارت دخالت می کنن

حتی دامنمو می زنن بالا یا انگولی می دن ببینیم چی پوشیدی

خیلی بی تربیتن

نمی دونم جاری م جطور همسایه شونه واقعا

من مادرشوهرم میخاست واحد بغلیشو بده به من ... منم هیچی نگفتمم

ولی شوهرم قبوول نکرددد 

فک نکن اگه بری اونجا بده بستگی به ادما دارهه 

همه بد نیستن ... میتونی حرمت نگه داری ... بعدم عشق و علاقه و خواستن کجا رفته 

خوووحه .لج و لج بازی .بلاخره تو خیابون ک نمیمونید .مهن اینه به هم علاقه داشته باشید تمااام

نه بابا جلو در کدومه روشون زیاد میشه زندگیام قاطی میشه البته ببخشیدا نظرمو گفتم😁

بااینکارا مرد فکر میکنه خونوادش مهمن وزنش عزیزمیشه وقتی هم بدونه سعی میکنه کاری کنه دو طرفه باشه و به حرفای خانوادش توجهی نکنه

اگه میشه صلوات بفرستین به نیت حاجت دلم😥کاربر خاموش بودم،به دلایلی فعال شدم😌
اره قبول میکردم چرا نکنم مفت داره بهم خونه میده خوشی زده زیر دلت قبول نکنی من اگه باشه تو یه اتاقم ...

خب منم انتخابم دلی بوده ولی مهم اینه ک ادم چطور زندگی کنه... اگه دخالت باشه اگه اعصاب خوردی باشه عقل و دلت همه چیو پس میزنه حتی عشق وعاشقی

بااینکارا مرد فکر میکنه خونوادش مهمن وزنش عزیزمیشه وقتی هم بدونه سعی میکنه کاری کنه دو طرفه باشه و ب ...

اینا همش با توجه به شرایط هست . من همیشه میبینم نامزدم زیاد با خانوادش گرم نمیگیره و اگه بخان یکم دخالت کنن تو کارش سریع برمیگرده بهشون این ینی اجازه دخالت نمیده و خانوادشو میشناسه ک اگه رو بده میخان سوارش بشن

بااینکارا مرد فکر میکنه خونوادش مهمن وزنش عزیزمیشه وقتی هم بدونه سعی میکنه کاری کنه دو طرفه باشه و ب ...

اره ولی همیشه از جلو در رد شه سر بزنه زیاده یه خورده، اخه کار یه روز دوروز نیست که😑