2777
2789
عنوان

تابلوترین قمپزی که شنیدین چی بود😑

433 بازدید | 26 پست

سلام 

من یبار دوستم یه لباس خریده بود ، گفت اون لباسه که اصن لباس خاصیم نبود سویشرت بود گفت از فلان منطقه ۱۱۰ خریدم منم اونو قبلا  اونو ت یک فروشگاه دیده بودم دقیقا خاله همون دوستمم اونجا کار میکرد

منم گفتم چطور متوجه نشدی بهت انداختن من چن روز پیش جای خالت بودم اونجا با آف شده بود ۱۴

خدا شاهده من بصورت تیکه نگفتم کلی ابراز ناراحتیم تو لحنم داشتم

بعد گفت عه راست میگی اونجام داشته

اخه مگه جام طلا میدن قیمت یچیزی رو بالا تر میگن 

اونم این همه🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

دیدی که سخت نیست ... تنها بدون من؟        دیدی که صبح می شود ... شبها بدون من ؟    این نبض زندگی ... بی وقفه می زند!               فرقی نمی کند ... با من ... بدون من ...!         دیروز گرچه سخت ... امروز هم گذشت ...      طوری نمی شود... فردا بدون من ...!

یه فتمیلمون خیلی قمپز در میکنه از خودش دیگه واسه همه عادی شده

زخم را پنهان کن حتی از خودت/جز نمک درمشت دنیا هیچ نیست. راه ظهورت را بستم قبول...اما خدا را چه دیدی شاید قرار است حر تو باشم!در ارزوی تجربه مرگ موقت.😐

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

۱۴هزار تومن؟

مال چند سال پیشه 

دوستان مشهدی باید پوشاک جامعه ایرانیان رو بشناسن

با اف شده بود ۱۴

همیشه ۵۰ تا ۷۰ درصد تخفیف داش

دیدی که سخت نیست ... تنها بدون من؟        دیدی که صبح می شود ... شبها بدون من ؟    این نبض زندگی ... بی وقفه می زند!               فرقی نمی کند ... با من ... بدون من ...!         دیروز گرچه سخت ... امروز هم گذشت ...      طوری نمی شود... فردا بدون من ...!
من خیلی اینطوری شنیدم میخرن 100 میگن 300 خریدیم

واقعا چرا؟ 

اونجوری ک بدتره انگار ادم خنگه ارزش اصلی جنسی ک میخره رو نفهمیده

فامیل عقده ای ما ن تنها دروغ میگفت قیمتا رو بلکه حتی ب دروغ میگفت شوهرش براش خریده بعدا فهمیدیم دوست پسراش ساپورتش میکردن،از همین جا بت میگم خااااااک تو سرت،هیچی نداشته باش اما شرف داشته باش تو زندگیت👍

تو چقد مثه هیشکی نمیمونی...خیلیم عشقی خودت نمیدونی

یه هم اتاقی داشتم همیشه خدا مانتوهای منو میپوشید دیگه از بس با خودش از خونه لباس نمی آورد لباس راحتیامم چن بار تنش کرد یه شب که بلوز شلوارم تنش بود همچین با افاده اومد تو اتاق یه لبخندم رو لبش گفتم چیشده گفت واااای فلانی ( یکی از بچه های اتاق کناریمون) گفته این لباس رو تنت نکن بهت نمیاد لباسای خودت قشنگترن ☺

آخه بگو الدنگ مگه التماست کردم بپوشی 

به حدی دوستت دارم که میدانم خدا روزی ،سوالش از تو این باشد چه کردی او پرستیدت؟
فامیل عقده ای ما ن تنها دروغ میگفت قیمتا رو بلکه حتی ب دروغ میگفت شوهرش براش خریده بعدا فهمیدیم دوست ...

باز من دیدم برعکس باشه 

بگن دوس پسرمون خریده 

نمیدونم تیغ زنی چ کلاسی داره دقیقا جز بی خانواده بودن طرفو نشون بده

باز من دیدم برعکس باشه  بگن دوس پسرمون خریده  نمیدونم تیغ زنی چ کلاسی داره دقیقا جز بی خ ...

وااای اره از ایناشم دیدم،ولی این طرف ما هی میخواست بگه شوهرش خیلی ادم باحالیه و زندگیش عالیه😐

تو چقد مثه هیشکی نمیمونی...خیلیم عشقی خودت نمیدونی

آهان یکی دیگم اینکه یکی از فامیلای درجه یکم هممممیشه خدا از خریداشون میگه که مثلا دو تا گوسفند درسته خریدیم یا ۲۰ تا مرغ خریدیم یا مثلا دخترم ده سیخ کباب در یجا خورد یا اینکه ما افتمون میاد یه کیلویی آجیل بخریم 

به حدی دوستت دارم که میدانم خدا روزی ،سوالش از تو این باشد چه کردی او پرستیدت؟