2777
2789
عنوان

تابلوترین قمپزی که شنیدین چی بود😑

| مشاهده متن کامل بحث + 435 بازدید | 26 پست

من خودم کوچیکیام اینجور بودم😅ابتدایی بودم...کلوچه نادی میگرفتم..جلو خوده بچه ها بازش میکردم ب دوستام میگفتم مامانم درست کرده😌اون ساده ها هم باور میکردنو میگفتن خوش ب حالت😂

در من انگار کسی در پی انکار من است...

یه هم اتاقی داشتم همیشه خدا مانتوهای منو میپوشید دیگه از بس با خودش از خونه لباس نمی آورد لباس راحتی ...

اینکه خوبه تازه ، من واقعا  خیلی بی زبونم 

خدایی هیچ وقت نشده پز چیزیو به کسی بدم

ی بنده خدایی ی لباس داره سه ساله میپوشش هر زمستون

من هر وقت بیرون رفتم باهاش هر سری یچیزی پوشیدم 

از لباسای من ایراد میگیره من یچیزیو دوبار بپوشم میگه عه اینو هنوز دارش😐😐😐

بخدا یبار نشده بهش پز چیزیو بدم یا بگم تو که هرسری اینو میپوشی 

گفتم دلش میشکنه 

ولی خب چرا انقد ادعا

دیدی که سخت نیست ... تنها بدون من؟        دیدی که صبح می شود ... شبها بدون من ؟    این نبض زندگی ... بی وقفه می زند!               فرقی نمی کند ... با من ... بدون من ...!         دیروز گرچه سخت ... امروز هم گذشت ...      طوری نمی شود... فردا بدون من ...!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من تو نامزدیم یه شلوار لی خریدم بعد اوردم جاریم نگاه کرد گفت اره خوبه منم تازه ۲ تا شلوار لی خریدم منم تو دلم گفتم دو تا یه جا خوشبحالش بعدا فهمیدم خالی بسته اصلا از اون تیپاس که شلوار لی پاش نمی کنه کلا پارچه ای با جوراب کلفت میپوشه اون موقع هنوز شناختی ازش زیاد نداشتم فهمیدم از اون خالی بنداس

یکی بود سه سال پیش از این گرونیا عروس شده بوده بعد میگف من اونموقه فلان وسیله گرفتم اینقد بعد قیمت ا ...

اینو بده بهش 🎖🎖🏆🏆

بهش بگو بهت افتخار میکنم انقد ببویی تو اون زمان با اون قیمت بهت انداختن

دیدی که سخت نیست ... تنها بدون من؟        دیدی که صبح می شود ... شبها بدون من ؟    این نبض زندگی ... بی وقفه می زند!               فرقی نمی کند ... با من ... بدون من ...!         دیروز گرچه سخت ... امروز هم گذشت ...      طوری نمی شود... فردا بدون من ...!
من خودم کوچیکیام اینجور بودم😅ابتدایی بودم...کلوچه نادی میگرفتم..جلو خوده بچه ها بازش میکردم ب دوستا ...

تو دیگه محشررری😂😂😂😂😂😂😂

هیچکی منو دوست نداره منم هیچکی رو دوست ندارم، این به اون در    
حالا ضایعش نمیکردی نمیشد

بخدا قصد شکوندن دلشو نداشتم 

باور کن ۵۰ درصدم حرفم این بود ک دیگه به هرجایی اعتماد نکنه

اینکه خوبه تازه ، من واقعا  خیلی بی زبونم  خدایی هیچ وقت نشده پز چیزیو به کسی بدم ی بنده ...

آره اتفاقا این مدلیم پیش اومده برام همسر پسر عموی شوهرم  خونشون روستاست اومدن خونه ما شب موندن بعد این اومد گفت ببینم کمد لباساتو بعد یه کشو باز کرد گفت لباس زیاد داری ولی مد روز نیستن پارچه هات😁😁😁😁

قصد توهین به روستاییهای عزیز رو ندارم ولی آخه بگو آدم عاقل شما که حسرت اینکه سالی یبار بیای شهر چرا ادعات میشه و عیب میذاری 

به حدی دوستت دارم که میدانم خدا روزی ،سوالش از تو این باشد چه کردی او پرستیدت؟
بعضیا لاف زنن بلف میزنن مثل هستا جیب خالی ،پز عالی در موردشون صدق میکنه

کاش یذره از اون اعتماد به نفس رو بقیه بدن

آره اتفاقا این مدلیم پیش اومده برام همسر پسر عموی شوهرم  خونشون روستاست اومدن خونه ما شب موندن ...

🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️