2777
2789
عنوان

ب نامزدم شک کردم

532 بازدید | 36 پست

نامزدم همیشه همه چیز منو چک میکنه حتی گاهی تلگراممو میاره روی گوشی خودش هرچن وقت ک دوریم باید از تموم جاهای گوشیم عکس بگیرم چک کنه اونوقت امروز دیدم دوتا تلگرام داره این جدیده رو یماهی میشه نصب کرده بود به بهونه که اون تلگرامو انتقال بده امروز پیام دادم ک بازدیدتو باز کن (توی جدیده خواستم ببینم اونو روی گوشیش داره) شب دیدم پیاممو جواب داد  بازدیدشم باز نکرد بهش گفتم عکس بگیر یا بیارش روی گوشی من گف خستمو حرف نزنو فردا زنگ بزن .یبار دیگم قبلنا چشمم توی تلگرامش به پی وی یکی خورد گوشیشو ازدستم کشید نداد ببینم همیشه میزاره چن وقت بعد میده من نمیدونم الان من بی مورد شک میکنم یا واقعا یچیزیو قایم میکنه البته اینم بگم خیلی مغرور ازاینکه حرف شنوی از من داشته باشه خوشش نمیاد 

از مادر هر زنی حق دارد دامنی داشته باشد گل گلی کوتاه و پر از چین ... که هروقت دلش قد یک دنیا گرفت بپوشدش وراه برود و راه برود ...تا گلهایش، چین هایش دلواپسی هایش را ببرد.💜🍃

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مشخصه چون خودش خیانت میکنه و بد دل هست به شما شک داره و چون مرده حق خودش میدونه اما حق زنش نمیدونه... هرچه سریع تر این نامزدی رو بهم بزن اشتباه محضه اگه شک داری حتما به مشاور قبل از ازدواج مراجعه کن ک خیلی خیلی خوبه

برای لبخند زدنت دست به تمام کارهایی ک انسانی هستن بزن... 
چرا از الان این قدر بهش رو میدی توی حریم خصوصیت تجسس کنه  حالا پیش هم باشید گاهی گوشی همو نگاه ...

تقصیر خودمه پرروش کردم . حالا الان بیشتر از خودم بابت خودش ناراحتم

از مادر هر زنی حق دارد دامنی داشته باشد گل گلی کوتاه و پر از چین ... که هروقت دلش قد یک دنیا گرفت بپوشدش وراه برود و راه برود ...تا گلهایش، چین هایش دلواپسی هایش را ببرد.💜🍃

اولا نقطه ضعف نده دستش برای اینکه حرصت بده ممکنه مخفی کاری کنه الکی

دوما خودت میدونی همسرت چه اخلاقی داره باز دست رو نقطه حساسش میزاری

سوما به هم اعتماد داشته باشین

عزیزم همین که چکت میکنه فاتحه زندگیت و بخون

چرا