2777
2789
عنوان

ب نامزدم شک کردم

| مشاهده متن کامل بحث + 532 بازدید | 36 پست
بله عزیزم ی دلیلش همینه ک ما دخترا نمیدونیم چجوری باید با آقایون برخوردکنیم،اگر خدایی نکرده خیانتی د ...

از مادر هر زنی حق دارد دامنی داشته باشد گل گلی کوتاه و پر از چین ... که هروقت دلش قد یک دنیا گرفت بپوشدش وراه برود و راه برود ...تا گلهایش، چین هایش دلواپسی هایش را ببرد.💜🍃
خدا رو شکر که عقد نکردین  حتما پیش یه مشاور برین حتما حتما توی تصمیمت تجدید نظر کن خواهش میکنم ...

دوسش دارم😢میدونم بده این چیزا

از مادر هر زنی حق دارد دامنی داشته باشد گل گلی کوتاه و پر از چین ... که هروقت دلش قد یک دنیا گرفت بپوشدش وراه برود و راه برود ...تا گلهایش، چین هایش دلواپسی هایش را ببرد.💜🍃

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا انقد بهش رو میدي که از الان بخواد تو همه کارات سرك بکشه؟؟ بعد دیگه ببین اون چقد سادس که میگه عک ...

چون میدونه من ازدوروغو پنهانکاری بدم میاد و انقد سرم توی لاک خودمه چیزی ندارم واقعا 

دوست داشتن تنها دلیل خوشبختی آیندت نمیتونه باشه  عاقل باش همیشه تو زندگیت خودت رو بیشتر از بق ...

یعنی شک من درست بوده؟

ن آخه هنوز چیزی ندیدم ک بخوام کاری بکنم ولی اگه الان درست باشه میدونم چیکاکنم

عزیزم کاره خیلی خیلی اشتباهی میکنی که میزاری اینقدر شدید کنترلت کنه ناراحت نشی معذرت میخوام اما کنترل کردن در حد یه نگاه کردن به گوشی رو هم میشه گفت طبیعی اما این شدت کنترل کردن رو واقعا من جات بودم به شخصه نمیتونستم تحمل کنم نمیخوام ذهنتو بهم بریزم ولی بحث یه عمر زندگیه اجازه نده اینقدر شدید کنترلت کنه و توهم حواستو بهش جمع کن دلیلش چیه که نشونت نمیده گوشیشو خب خیلی دقت کن تو رابطت

یعنی شک من درست بوده؟

عزیزم نمیتونم با قطعیت بگم که شک شما درست بوده یا نه اما میتونم با قطعیت بگم این کنترل شدن از جانب نامزدتون اونم با این شدت جای سوال داره که این شک از کجا اومده؟ ایا ایشون از نظذ روانی ادم شکاکی هستن یا چون خودش داره راه کج میره فکر میکنه شما هم کج میرین که در هر دو صورت شما اذیت میشین تو رابطه به نظر من قبل از اینکه عقد کنین حتما پیش یک مشاور برین و اگر این رفتار اصلاح نشد تو تصمیمت تجدید نظر کن