2777
2789
عنوان

ب نامزدم شک کردم

| مشاهده متن کامل بحث + 532 بازدید | 36 پست

ببین به نظر من ی حریم شخصی برا همدیگه قائل بشید حتما... مطمئن باش دنبال هر چیزی باشی پیداش میکنی .. پس دنبال ارامش و شادی بگرد... ولی ی موضوع نمیخوام بدبینت کنم ولی معمولا کسایی که اینقد به طرف مقابل حساسن خودشون سر و گوششون میجنبه .. این موضوع و الان که نامزدی حل کن عزیزم نگران چیزی نباش... منم دوره نامزدیم همچین چیزایی و گذروندم درست میشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این زندگیتون ب درد نمیخوره

تو حق نداری ب چیز های منفی فکر کنی ...تو از جنس خدایی   و خدا سرشار از انرژی مثبته                                          لبخند بزن دوستم :)            
مشخصه چون خودش خیانت میکنه و بد دل هست به شما شک داره و چون مرده حق خودش میدونه اما حق زنش نمیدونه.. ...

😪😪آره واقعا

از مادر هر زنی حق دارد دامنی داشته باشد گل گلی کوتاه و پر از چین ... که هروقت دلش قد یک دنیا گرفت بپوشدش وراه برود و راه برود ...تا گلهایش، چین هایش دلواپسی هایش را ببرد.💜🍃
چطور اینقد راحت قضاوت میکنین

کسی ک اینقدررررر شکاک هست... زنش از همه جا چک میکنه ولی  اجاره نمیده زنش چکش کنه معلومه ک چیکاره هست 

برای لبخند زدنت دست به تمام کارهایی ک انسانی هستن بزن... 
منم باشم شک میکنم اصلا زندگی کردن با همچین ادم شکاکی برات دردسر ساز میشه  عقد کردین؟

نه هنوز

از مادر هر زنی حق دارد دامنی داشته باشد گل گلی کوتاه و پر از چین ... که هروقت دلش قد یک دنیا گرفت بپوشدش وراه برود و راه برود ...تا گلهایش، چین هایش دلواپسی هایش را ببرد.💜🍃
این کارا چیه . چرا بهم اعتماد ندارید

من دارم همیشه آزاد میزارم ولی آخه امشب ...

تقصیر خودمه پرروش کردم . حالا الان بیشتر از خودم بابت خودش ناراحتم

بله عزیزم ی دلیلش همینه ک ما دخترا نمیدونیم چجوری باید با آقایون برخوردکنیم،اگر خدایی نکرده خیانتی درکار باشه بزودی متوجه میشی

اولا نقطه ضعف نده دستش برای اینکه حرصت بده ممکنه مخفی کاری کنه الکی دوما خودت میدونی همسرت چه اخلاق ...

خب من ازهمین میترسم ک بخواد اذیت کنه ولی از طرفی میترسم واقعی باشه

چرا انقد بهش رو میدي که از الان بخواد تو همه کارات سرك بکشه؟؟

بعد دیگه ببین اون چقد سادس که میگه عکس بفرست ، حالا درسته شاید تو کاري انجام ندي و ترس نداشته باشي ولي خب اگه چیزیم باشه میتوني پاك کني😑

خلاصه که درکتون نکردم 

فقط 40 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

🖤

وای بابا تو دیگه کی هستی چرا اینقدر از همین الان باهاش میدارا میکنی ینی واقعااا مطمئن نشدی یه ریگی ب ...

ن آخه هنوز چیزی ندیدم ک بخوام کاری بکنم ولی اگه الان درست باشه میدونم چیکاکنم

زندگی بی اعتماد 

صندلی بی پایه است

بنداز دور به هیچ کدوم خوش نمیگذره 

چرا میخواین همدیگرو عذاب بدین

❌میخوای نصیحت کنی،به راه راست هدایت کنی،مسواک عقایدت رو تو حلقم فرو  کنی ،فضولی کنی ریپلای نکن❌احمد ذوقی بی گناه قبلی در بحث های سیاسی ترکید🤣غصه کم کم جون میگیره، دل یهو میپوسه🕶
ببین به نظر من ی حریم شخصی برا همدیگه قائل بشید حتما... مطمئن باش دنبال هر چیزی باشی پیداش میکنی .. ...

آره قبول دارم