2777
2789

زنداداش همسرم همسایه فامیلمون بود و دنبال یه دختر خوب برا شوهرم میگشتن فامیلمونم منو معرفی کرده بود بهشون،با خونوادم درمیون گذاشتن و اومدن خاستگاری همه راضی بودن میگفتن پسره خوبیه ولی من از قیافش خوشم نمیومدبالاخره بعد دوماه پادرمیونی راضی شدم زنش بشم اصلا ازش خوشم نمیومد اولاش اما بعد نامزدی وقتی باهاش قشنگ اشنا شدم بخاطر اخلاق فوق العاده خوبش خیلی ب دلم نشست من ادم عصبی و زودجوشی هستم اما شوهرم خیلیییی اروم و باحوصله..بعد چند ماه خاستیم عقد کنیم طلا یهو گرون شد و شوهرم وضع مالیشون خوب نبود پدر نداره و کسیم کمکش نکرد دلم سوخت و نخاستم اذیت شه بجز یه حلقه چیزی نخریدم و خونوادمم راضی کردم ک خودم نمیخام با یه عقد محضری بله گفتم و زنش شدم😍 بدون هییییچ جشن و طلا و ریخت و پاش و....فقط ی دست مانتو شلوار و حلقه خریدم و رفتیم اتلیه ی عکس یادگاری انداختیم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه عاشقش بودی از اول دیگه چکارا براش نمیکردی

معلومه روح بزرگی داری

به دنیا نیامده ایم که چوب قضاوت به دست بگیریم و سر هر راه و بیراهی مردم را قضاوت کنیم ما مرکز دنیا نیستیم، حتی اگر این به نظرمان برسدما لبریز از اشتباهات و کمبودهایی هستیم که دیگران را به خاطرش تحقیر می کنیم...📚