2777
2789
عنوان

داستان آشنایی و من و همسرم و شروع زندگیمون+عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 3635 بازدید | 50 پست

عکس از چی میخای بزاری؟🤩

اعتراف میکنم بچه که بودم بارهاخودمو به مریضی زدم که نرم مدرسه ولی هنوز تو این فکرم اون دکتری که منو معاینه میکرد برام دارو تجویز میکرد مدرکشو ازکجاگرفته بود😐🤔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تو دوران عقد شوهرم ب بیکاری خورد و پس اندازی هم نداشت و هیچیییی نخریدم چهار تومن خودم داشتم دادم بهش دستش خالی نباشه چون واقعا میدونستم هیچ پشتوانه ای نداره خونشون توروستا بود و هیج امکاناتی نداشت ن گاز و اب و ن....بعداز پنج ماه خاستیم عروسی بگیریم بازم طلا نگرفتم و با کمترین خرج و ارایشگاه قبول کردم عروسی بگیریم ی لباس عروس کرایه کردیم و تالار گرفتیم خیلییییی سخت بود تموم کارارو دوتایی انجام دادیم هیچکی کمکمون نکرد روز عروسیم چون هوا بدبود۲۰۰نفر مهمونا نیومدن و بااون وضع ۶ میلیون ضرر کردیم

تو دوران عقد شوهرم ب بیکاری خورد و پس اندازی هم نداشت و هیچیییی نخریدم چهار تومن خودم داشتم دادم بهش ...

عکس میزاری یا نه

مسافر: مادر وینستون داری؟                                        گیلانه: پسر جان تو دکه ست خودت بردار.                      مسافر: ارزون نشده؟                                                   گیلانه: چی ارزون شده جز جون آدمیزاد...

بعد ازدواج قبول کردم برم روستاشون..شوهرم کارکشاورزی رو شروع کرد و منی ک توعمرم دست ب سیاه و سفید نزدم قبول کردم کمکش کنم‌...ی زمین اجاره کرد و شروع کردیم صب تا شب سر زمین بودیم بعد دوماه ک ب ثمر نشست برادرش باهامون دعوا کرد و بیرونمون کردبدون هزار تومن پول مجبور شدیم از روستا بریم....اومدیم شهر ماه و بابدبختی۱۰ تومن جور کردیم و یه خونه کرایه کردیم خونوادم و جهازمو چیدم و زندگیمونو شروع کردیم الان بیشتراز یه ساله شوهرم دااعم کار میکنه و قرض پس میده هنوزم درگیریم ولی بااین وجود ازته دل عاشق همیم و ی روز بدون هم دووم نمیاریم

شرایط خودت چطور بود که حاضر شدی با این شرایط شوهرت باهاش ازدواج کنی؟

عزیزای دلم لطف میکنین برای سلامتی گل پسرم یه صلوات بفرستین؟اگه فرستادین بگین منم برای حاجت شما صلوات بفرستم مهربونا🤩😍😘