2777
2789
عنوان

داستان آشنایی و من و همسرم و شروع زندگیمون+عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 3635 بازدید | 50 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بخاطر اون دعوا ک هیچ تقصیری نداشتیم خداخودش شاهده ما ک رفتیم داداشش پشت سرمون مارو پیش همه خراب کرد و همه فامیلشون طردمون کردن... خیلییی سخته هرروز ی حرف جدید میشنویم س تا داداش داره و س تا خواهر ک هرروز ی برنامه سرمون درمیارن اما دلمون بهم خوشه و ب امید هم دیگ زندگی میکنیم

بعد ازدواج قبول کردم برم روستاشون..شوهرم کارکشاورزی رو شروع کرد و منی ک توعمرم دست ب سیاه و سفید نزد ...

به نظر من همین که از ته دل عاشق هم هستید کافیه ، الهی خوشبخت بشی و روزای خوبی در انتظارت باشه 

شرایط خودت چطور بود که حاضر شدی با این شرایط شوهرت باهاش ازدواج کنی؟

خودم تازه دیپلم گرفتم و وضع خونوادمم خوب بود و تک دختر.خاستگارم زیاد داشتم ولی قسمت شد و راضیم

عکس چیشد

قُلْ يَا عِبَادِيَ الَّذِينَ أَسْرَفُوا عَلَىٰ أَنفُسِهِمْ لَا تَقْنَطُوا مِن رَّحْمَةِ اللَّهِ إِنَّ اللَّهَ يَغْفِرُ الذُّنُوبَ جَمِيعًا إِنَّهُ هُوَ الْغَفُورُ الرَّحِيمُﺑﮕﻮ: ﺍﻱ ﺑﻨﺪﮔﺎﻥ ﻣﻦ ﻛﻪ ﺑﺮ ﻧﻔﺲ ﺧﻮﻳﺶ ﺗﺠﺎﻭﺯ [ﻭ ﺳﺘﻢ] ﻛﺮﺩﻩ ﺍﻳﺪ! ﺍﺯ ﺭﺣﻤﺖ ﺧﺪﺍﻭﻧﺪ ﻧﻮﻣﻴﺪ ﻧﺸﻮﻳﺪ. ﺧﺪﺍﻭﻧﺪ ﻫﻤﻪ ﻱ ﮔﻨﺎﻫﺎﻥ ﺭﺍ ﻣﻲ ﺑﺨﺸﺪ، ﺯﻳﺮﺍ ﻛﻪ ﺍﻭ ﺑﺴﻴﺎﺭ ﺁﻣﺮﺯﻧﺪﻩ ﻭ ﻣﻬﺮﺑﺎﻥ ﺍﺳﺖ. 
خودم تازه دیپلم گرفتم و وضع خونوادمم خوب بود و تک دختر.خاستگارم زیاد داشتم ولی قسمت شد و راضیم

😐خوشبخت باشی

عزیزای دلم لطف میکنین برای سلامتی گل پسرم یه صلوات بفرستین؟اگه فرستادین بگین منم برای حاجت شما صلوات بفرستم مهربونا🤩😍😘

اولین  و تنها عکسمون از روز عقد ک واقعا تنها بودیم

هیچکی باهامون نبود بله رو ک گفتم همه رفتن و مام رفتیم این عکسو انداختیم و باهزار امید و ارزو بهم اعتماد کردیم

اولین  و تنها عکسمون از روز عقد ک واقعا تنها بودیم هیچکی باهامون نبود بله رو ک گفتم همه رفت ...

اخی عزیزم خانواده خودت چی باهاتون خوبن 

طلوع شادي 😍غروب غم ها😔 براي همه مردم جهان آرزو ميكنم🥰🥰