2777
2789

تاحالاازدیجی کالاسفارش دادین؟ من میخام دست بندطلاسفارش بدم ولی میترسم طلای واقعی نباشه یااینکه پولوبگیرن ولی جنس روتحویل ندن. کسایی که خریدکردن راهنماییم کنن لطفا 

خدایاتوپناهم باش.. داشتنت بزرگترین نعمت است

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نخر خیلی گرون میفروشن اشتباه منو نکن

نه قیمتاش خوب بود. میخام ازاین دست بندهاکه یه تیکه طلادارن بقیشون مهره اس بخرم

خدایاتوپناهم باش.. داشتنت بزرگترین نعمت است

بخدا یه تیشرت ۵۰۰۰ تومنی رو زده بود۴۰۰ هزارو خورده ای🙁 

نسیم را گفتم،اگر حقیقت خورشید را حجابی هست، همیشه در پسِ هر ابر، آفتابی هست، همیشه پشت دیوار های بلندِ نومیدی،امید هستو افق های بی کران روشن🤩
بخدا یه تیشرت ۵۰۰۰ تومنی رو زده بود۴۰۰ هزارو خورده ای🙁 

وااااا.

چرا قسم میخوری؟

شاید جنسش فرق میکردی؟

شما از رو عکس جنسشو تشخیص دادی؟

تهمت ناروا

اونیکه اسم یه موجود خطرناک و کشنده رو گذاشت عروس دریایی قطعا مادر شوهر بوده😑😑😅
وااااا. چرا قسم میخوری؟ شاید جنسش فرق میکردی؟ شما از رو عکس جنسشو تشخیص دادی؟ تهمت ناروا

حتی قیافه هم نداشت چه برسه به جنس...یه تاپ بود... به نظر تو به تاپ چی داره که ۴۰۰ هزارتومن باسه؟ بعدشم زیاد جوش دیجی کالارو نخور، پیر میشی😞

نسیم را گفتم،اگر حقیقت خورشید را حجابی هست، همیشه در پسِ هر ابر، آفتابی هست، همیشه پشت دیوار های بلندِ نومیدی،امید هستو افق های بی کران روشن🤩
حتی قیافه هم نداشت چه برسه به جنس...یه تاپ بود... به نظر تو به تاپ چی داره که ۴۰۰ هزارتومن باسه؟ بعد ...

من خودم چهار میلیون و خرده ای سیسمونی گرفتم.واقعا هم راضیم.

شما که جنس خوب نمیخری نرو اون چیزارم نبین جانم!!!

اونیکه اسم یه موجود خطرناک و کشنده رو گذاشت عروس دریایی قطعا مادر شوهر بوده😑😑😅