2777
2789

سلام..صبح تاپیک زدم ببینید الان مادرشوهرم زنگ زده میگه سمیه گفته تا هفته دیگه جهیزیه من حاضره بفکر مراسم باشید🤣🤣🤣🤣🤣یعنی منو میگییی.گفتم مامان الانکه کرونایه چجوری اخه..گفت گفته تو خونه بگیرین دیجی و اینامیاریم خونه😂😂😂میگه بخاطر حرف زهرا(خواهرشوهرم)لج کرده..اول تاپیک قبلیوبخونید بعد بیان اینجا😂😂😂😂

با اجازه استاتر❤️

دوستان بیاین تجربیات بورسی خودتون در اختیار همدیگه بزاریم

امسال میخایم یه عالمه پولدار بشیم توی بورس💪💪💪

https://www.ninisite.com/discussion/topic/4295044/بیاین-بگین-چقدر-پول-بردین-توی-بورس-و-تا-حالا-چقدر-شدهرمز-موفقیتتونم-بگید-بیزحمت

سلامتی پدر و‌مادر من و همه پدر و‌مادرها صلوات...

ایول ب جاریت اونموقع جواب نداد اما الان بهترین جواب داد بهش👏👏👏👏👏

میشه برا شادی روح باباجونم صلوات بفرستین 😔😔😔دوستای گلم برای رسیدن ب حاجات دلم ی صلوات مهمونم میکنین 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خواهرشوهرت چ بی ادب بود اون حرفو زد البته جاریتم اشتباه کرد تو جمع گف

when life leaves us blind...L♡VE keeps us kind... تو فقط دلت بخاد ی روزی مال هم بشیم❤❤التماسش به خدا، حاجت و نذرش با من❤❤های✋ مای نِیم ایز : ها؟؟🤔 مای نِیم ایز : وات؟؟🤔 مای نِیم ایز : عااااادلهههههه😎😒های کیدز🤚☺دو یو لایک وایلنس؟؟😀😀😐آهای خوشگل عاشق °°° آهای عمر دقایق °°° آهای وصله به موهای تو سنجاق شقایق😍🎆...I have died everyday waiting for you...Darling don't be afraid... I have loved you for a thousand years... I'll love you for a thousand more.. ای چراغ هر بهانه از تو روشن از تو روشن😍😍ای که حرفای قشنگت منو آشتی داده با من❤❤❤❤

خواهرشوهرا اولش جو گیرن فکر میکنن تاج پادشاهیو گذاشتن رو سرشون که خوارشو شدن

دوبار بشوریشون آدم میشن 

در ضمن خیلی بیشعوره

مرنجان دلم را ، که این مرغ وحشی 🕊                                     ز بامی که برخواست ، مشکل نشیند  ....💔
خب بدبخت جاریم بفکر جیب شوهرش بود الان لج کرده شدید بنظرت زنگ بزنم بهش؟؟

خب تو جمع نمیگف میذاشت شوهرش مطرح کنه 

ن خودتو دخالت نده

when life leaves us blind...L♡VE keeps us kind... تو فقط دلت بخاد ی روزی مال هم بشیم❤❤التماسش به خدا، حاجت و نذرش با من❤❤های✋ مای نِیم ایز : ها؟؟🤔 مای نِیم ایز : وات؟؟🤔 مای نِیم ایز : عااااادلهههههه😎😒های کیدز🤚☺دو یو لایک وایلنس؟؟😀😀😐آهای خوشگل عاشق °°° آهای عمر دقایق °°° آهای وصله به موهای تو سنجاق شقایق😍🎆...I have died everyday waiting for you...Darling don't be afraid... I have loved you for a thousand years... I'll love you for a thousand more.. ای چراغ هر بهانه از تو روشن از تو روشن😍😍ای که حرفای قشنگت منو آشتی داده با من❤❤❤❤

عزیزم شما اصلا دخالت نکن 

این بازی برا شما دوسر باخته 😕

بذار خودشون حل میکنن ... هر کاری هم بکنی بعدا بهت میگم جاری بوده دیگه 😐

خداوندا ب خاطر همه داشته ها و نداشته ها شکرت 😇

خواهرشوهرمنم چقدر سرعروسی من اذیت کرد گاهی ته دلم می گم مثل من انشالله روز عروسیش گریه کنه یه نفر همون بلاها سرش بیاره ولی باز دلم نمی یادمی گم خدا نکنه 

آرزو عروسی داداش دارند ولی آرزوی خوشبختی ندارند اینجوری از الان بین زن و شوهر خراب می کنند