2777
2789
عزیزم‌میگم‌نکنه‌زیرسرش‌بلند‌شده‌یاخانوادهی‌شوهرت‌دارن‌پرش‌میکنن‌بااونامشکلی‌نداری

شایدم.رمز گوشیش ب هیچ عنوان بهم نمیده .میرم کنارش گوشیش قفل میکنه

🌹زندگیمو میسازم 🌹                                             🌸 زندگی زیباست اگرمن بخواهم🌸

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وسواسی از اونا به ارث برده بالاخره 

وسواس دارن ن برا بچه اونم اینجور 

🌹زندگیمو میسازم 🌹                                             🌸 زندگی زیباست اگرمن بخواهم🌸
خیلی راحت میتونستی بدی کلانتری شکایت کنی که خودش از خونه انداختت بیرون که بعدها که میخوای جدا بشی وا ...

حالا مامانم بیاد ببینم چی میگه ی چند روزی صبرمیکنم ببینم چکار میکنه

بیچاره بچه براش بدتر که پدرتون چه حالی شدن دیدنت خدا بهت صبر بده چرا بچه ات گریه می کنه چند سالش

بابام فوت کرده 

اخه گفتم شاید بچه بیاد بهتر شه ولی همه چی بدتر شد.تاز 7ماهش شده

دستت درد نکنه لطف کردی یه بچرو بازیچه ی خودت کردی ک شاااید بچه بیاد این ادم روان پریش درمان بشه! حالا اون بچرم دیوونه میکنه!! 

والا میگن از ماست ک برماست, درستترین حرف دنیاست واقعا...

اومدم خونه بابام هیچکس نیس فقط داداشمه

بابرادرت برو

یا اصلا تنها 

یادته میگفتی دوستداری زودتر از من از دنیا بری چون تحمل نبود منو نداری؟چرا خدا صدای تورو شنید ولی صدای منو نه🖤 عهد بستم باخودم  تااخرین نفسم بهبعشت پایبند بمونم،قول میدم سریع بیام پیشت عشقم😞.