2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فعلا برو مهریتو بذار اجرا تا بعد 

میخوام طلاقمو بگیرم تفوافقی راحت شم از شرش

🌹زندگیمو میسازم 🌹                                             🌸 زندگی زیباست اگرمن بخواهم🌸

بچت چند وقتشه؟؟ مشخصه ک کوچیکه 

برو حداقل بچتو ازش بگیر حضانت قانونیش تا 7 سالگی با شماس 

چرا ازین ادم بچه اوردی اخه!! چرا کتک میخوری نمیری شکایت کنی؟؟ این چه بساطیه واسه خودتون راه میندازین اخه بخدا ادم اعصابش به هم میریزه حتی از خوندنش! 

یعنی واقعا نمیدونسی نباید ازین ادم بچه بیاری یکی دیگرم بدبخت کنی؟؟؟ 

من تجربه دارم خیلی بده چون تو خانواده همسرت اینجورن سعی کن از اونا فاصله بگیرید با ترفند زنانه تا یک ...

این خودش عوضیه خونوادشو زیاد نمیبینه

🌹زندگیمو میسازم 🌹                                             🌸 زندگی زیباست اگرمن بخواهم🌸
وسواس شدید دارند احتمالا پدرش و مادرش وسواسی هستن خواه یا ناخواه درگیرشه

باباش کعه ن .هیچکی در حد این نیس خونوادشم از این همه حساسیتش درعجبن

میخوام طلاقمو بگیرم تفوافقی راحت شم از شرش

چرا توافقی برو شکایت کن بگو از خونه انداخته بیرون منو .تا قرون آخر مهریه تو بگیر.شاید زیر سرش بلند شده به این راحتی میزاری به هدفش برسه.

بچت چند وقتشه؟؟ مشخصه ک کوچیکه  برو حداقل بچتو ازش بگیر حضانت قانونیش تا 7 سالگی با شماس  ...

اخه گفتم شاید بچه بیاد بهتر شه ولی همه چی بدتر شد.تاز 7ماهش شده

چرا توافقی برو شکایت کن بگو از خونه انداخته بیرون منو .تا قرون آخر مهریه تو بگیر.شاید زیر سرش بلند ش ...

بنظرم زنگ بزنه گشت بگه تمکین کردم