2777
2789
عنوان

بیایید نظربدید دو دلم☹😊🌺

462 بازدید | 54 پست

نظرتون راجب اسم نفس چیه؟من وشوهرم هر دو خیلی ب دلمون نشسته اما بعضیامیگن قدیمیه☹بعد من وشوهرم ازاولش همدیگرونفس صدامیزدیم دیگه عادت کردیم  الان اسم دخترمون بذاریم نفس بنظرتون خیلی قاطی پاتی میشه؟هرچی دنبال اسم میگردم آخرش باز برمیگردم رو اسم نفس هیچ اسمی ب دلم نمیشینه حالاشما نظرتون راجبش چیه😊🌺

❤🌺نفس مامان۹۹/۵/۲۵زمینی شد🌺❤☆♡ چهارتاآدم حسابی توزندگیت نگه دار،بقیه فقط سلام،خداحافظ👋☆♡

ربطی ب قدیمی بودن ندار 

قشنگع 

هر چی کع دلت میخواد بزار

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اسم قشنگیه ب نظرم اسمی نیست که قدیمی بشه

به نظرم همه آدم ها تو این دنیا مستاجریم و یه روزی باید این دنیا رو که محل امتحانمون بوده خوب یا بد به خدا تحویل بدیم؛ به همدیگه لبخند بزنیم،کمتر همدیگه رو بکوبیم ،کمتر دلی رو به درد بیاریم ،بزاریم حداقل وقتی این دنیا رو تحویل خدا دادیم و اون بزرگترین ازمون پرسید تو دنیام چیکار کردی دست های خالیمونو نشون بدیم و بگیم من دلی نشکستم فقط سعی کردم لبخندمو به مردم هدیه بدم این تمام چیزی بود که من داشتم/ زندگی سخته برای یکی کمتر برای یکی بیشتر تو همه لحظه های زندگی اگه فکر کنیم اینم یه امتحانه و خدا داره تماشام میکنه و همیشه همراهمه راحتر میگذره😊...حضور خدا رو تو تک تک لحظه های زندگیتون آرزو میکنم 🌸😊❤

خوب وقتی انتخابتون رو کردید نظر نی نی سایتیها چه اهمیتی داره

الان من بگم نفس نذار، بذار ایکس قبول میکنی یعنی؟؟؟؟

این کارما رو هم از فضای مجازی یاد گرفتید، وگرنه قبلا میگفتید حضرت عباس زد به کمرش     

دقیقا منو شوهرم همدیگرو نفس صدا میزنیم حتی تو جمع یا بیرون دیگه عادت کردیم اولا همه تعجب میکردن😂😂

هر زنی برای لبخند زدن در آینه باید مردی را داشته باشد که با شـانه‌ی انگشت‌هایش، گره دلتنگی موهای بلند زن‌را باز کند و بگوید که هرجور که باشی،زیبایی❤👩‍❤️‍👨

من فاز اینایی که اسم بچه رو هم رو مد یا قدیم جدید بودن می ذارن درک نمیکنم بیخیال هر چی خودت دوست داری بذار 

گاهی اونقدر دلتو پر کردند که تا میای حرف بزنی از چشمات میریزه بیرون.