2777
2789
عنوان

بیایید نظربدید دو دلم☹😊🌺

| مشاهده متن کامل بحث + 462 بازدید | 54 پست
دقیقا منو شوهرم همدیگرو نفس صدا میزنیم حتی تو جمع یا بیرون دیگه عادت کردیم اولا همه تعجب میکردن😂😂

خخخ تعجب نداره ک از روی دوس داشتنه دیگه😅بنظرت اسم دخترمونم بذاریم نفس خیلی قاطی پاتی میشه؟

❤🌺نفس مامان۹۹/۵/۲۵زمینی شد🌺❤☆♡ چهارتاآدم حسابی توزندگیت نگه دار،بقیه فقط سلام،خداحافظ👋☆♡
😐😐😐حسودم خودتی 😂😂

😁😁

هر زنی برای لبخند زدن در آینه باید مردی را داشته باشد که با شـانه‌ی انگشت‌هایش، گره دلتنگی موهای بلند زن‌را باز کند و بگوید که هرجور که باشی،زیبایی❤👩‍❤️‍👨

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بگو عزیزم

ببینم همین طور که خودتم گفتی به هم دیگه میگیم نفس خیلیا همدیگرو یا بچشونو نفس صدا میکنن 

پس واسه اسم مناسب نیست ،،بیشتر قربون صدقه هست ،وقتی بدنیا اومد میتونی نفس صداش کنی ولی اسمش یچیز دیگه باشه ،،

امیدوارم منظورمو خوب رسونده باشم 

اسمای قشنگ تریم هست 

😂😂یه دفه رفته بودیم مشهد میخواستیم بریم دستشویی بعد بریم حرم من رفتم طرف دستشویی زنونه یهو دیدم شو ...

آره خیلی حس خوبیه ...

الهی همه جوونا خوشبخت باشن و تاپیک گله گذاری و کتک کاری و خیانت اینجا از بین بره 

خداوندا ب خاطر همه داشته ها و نداشته ها شکرت 😇
خخخ تعجب نداره ک از روی دوس داشتنه دیگه😅بنظرت اسم دخترمونم بذاریم نفس خیلی قاطی پاتی میشه؟

خب عزیزم واسه بقیه هضم نمیشد کلا خیلی کم اسم همو صدا میزنیم خیلی باحاله حتی تو جروبحث که میکنیم نفس میگیم به هم یا مثلا میگیم عشقم نفسم ببین فلان کارو کردی 😂😑 

عزیزم اگه فک میکنی این اسم تا همیشه روتون هست نفس نزارین

هر زنی برای لبخند زدن در آینه باید مردی را داشته باشد که با شـانه‌ی انگشت‌هایش، گره دلتنگی موهای بلند زن‌را باز کند و بگوید که هرجور که باشی،زیبایی❤👩‍❤️‍👨
ببینم همین طور که خودتم گفتی به هم دیگه میگیم نفس خیلیا همدیگرو یا بچشونو نفس صدا میکنن  پس وا ...

آخه خیلی ب دلم نشسته هیچ اسم دیگه ای رو دوس ندارم خیلی گشتم اما اسمی پیدا نکردم اگه نفس نذارم بعدن ببینم کسی گذاشته نفس ناراحت میشم☹

❤🌺نفس مامان۹۹/۵/۲۵زمینی شد🌺❤☆♡ چهارتاآدم حسابی توزندگیت نگه دار،بقیه فقط سلام،خداحافظ👋☆♡
آره خیلی حس خوبیه ... الهی همه جوونا خوشبخت باشن و تاپیک گله گذاری و کتک کاری و خیانت اینجا از بین ...

ببخشید کجاش حس خوبیه .اصلا نفس تیکه پسرای هرزه به دختراس .همه برگشتن ببینن مرده با کی بوده! 

آره خیلی حس خوبیه ... الهی همه جوونا خوشبخت باشن و تاپیک گله گذاری و کتک کاری و خیانت اینجا از بین ...

آره واقعا ان شالله عزیزم🙏

خب عزیزم واسه بقیه هضم نمیشد کلا خیلی کم اسم همو صدا میزنیم خیلی باحاله حتی تو جروبحث که میکنیم نفس ...

خخخ دقیقا عین ماهستین من اصلا دیگه روم نمیشه اسمشو صدابزنم مطمعنم تاآخرش نفس صدامیزنیم همدیگرو .ینی اگه اسم دخترمم بذارم نفس وقتی صدابزنم نفس هم شوهرم هم دخترم باهم برمیگردن 😂😂خیلی نفس در نفس میشه

خخخ دقیقا عین ماهستین من اصلا دیگه روم نمیشه اسمشو صدابزنم مطمعنم تاآخرش نفس صدامیزنیم همدیگرو .ینی ...

پس یه اسم دیگه انتخاب کن عزیزم ان شاالله خوشبخت باشین