نظرتون راجب اسم نفس چیه؟من وشوهرم هر دو خیلی ب دلمون نشسته اما بعضیامیگن قدیمیه☹بعد من وشوهرم ازاولش همدیگرونفس صدامیزدیم دیگه عادت کردیم الان اسم دخترمون بذاریم نفس بنظرتون خیلی قاطی پاتی میشه؟هرچی دنبال اسم میگردم آخرش باز برمیگردم رو اسم نفس هیچ اسمی ب دلم نمیشینه حالاشما نظرتون راجبش چیه😊🌺
❤🌺نفس مامان۹۹/۵/۲۵زمینی شد🌺❤☆♡ چهارتاآدم حسابی توزندگیت نگه دار،بقیه فقط سلام،خداحافظ👋☆♡
هر زنی برای لبخند زدن در آینه باید مردی را داشته باشد که با شـانهی انگشتهایش، گره دلتنگی موهای بلند زنرا باز کند و بگوید که هرجور که باشی،زیبایی…❤👩❤️👨
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
خخخ تعجب نداره ک از روی دوس داشتنه دیگه😅بنظرت اسم دخترمونم بذاریم نفس خیلی قاطی پاتی میشه؟
خب عزیزم واسه بقیه هضم نمیشد کلا خیلی کم اسم همو صدا میزنیم خیلی باحاله حتی تو جروبحث که میکنیم نفس میگیم به هم یا مثلا میگیم عشقم نفسم ببین فلان کارو کردی 😂😑
عزیزم اگه فک میکنی این اسم تا همیشه روتون هست نفس نزارین
هر زنی برای لبخند زدن در آینه باید مردی را داشته باشد که با شـانهی انگشتهایش، گره دلتنگی موهای بلند زنرا باز کند و بگوید که هرجور که باشی،زیبایی…❤👩❤️👨
آره خیلی حس خوبیه ... الهی همه جوونا خوشبخت باشن و تاپیک گله گذاری و کتک کاری و خیانت اینجا از بین ...
آره واقعا ان شالله عزیزم🙏
من خودم یکی نفس صدام کنه از خجالت اب میشم زیر زمین .نفس همه که نیست دخترت که .فکر کن اسمشو بزاری .یه پیرمرد یا مرد غریبه بچتو صدا کنه نفس خانم ! زشته !
خب عزیزم واسه بقیه هضم نمیشد کلا خیلی کم اسم همو صدا میزنیم خیلی باحاله حتی تو جروبحث که میکنیم نفس ...
خخخ دقیقا عین ماهستین من اصلا دیگه روم نمیشه اسمشو صدابزنم مطمعنم تاآخرش نفس صدامیزنیم همدیگرو .ینی اگه اسم دخترمم بذارم نفس وقتی صدابزنم نفس هم شوهرم هم دخترم باهم برمیگردن 😂😂خیلی نفس در نفس میشه
❤🌺نفس مامان۹۹/۵/۲۵زمینی شد🌺❤☆♡ چهارتاآدم حسابی توزندگیت نگه دار،بقیه فقط سلام،خداحافظ👋☆♡
خخخ دقیقا عین ماهستین من اصلا دیگه روم نمیشه اسمشو صدابزنم مطمعنم تاآخرش نفس صدامیزنیم همدیگرو .ینی ...
پس یه اسم دیگه انتخاب کن عزیزم ان شاالله خوشبخت باشین