2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من موز رو داخل یخچال نمیزارم چون خیلی داخل یخچال زودتر سیاه میشه . 

اون سر قهوه ای رنگش ام ک همه موزها ب اصطلاح بهش وصله رو هم با فویل میپیچونم بهم . 

خیانت فقط جنسی نیست .  خیانت ذاتا طیفی است از هر رفتاری ، به ترتیبی که در آن  لحظه کاری کنی که اگر همسر یا عشقت شاهدت بود نمیکردی.🌹  .

موز رو بزار تو پلاستیک سفید آویزون کن اینو فروشنده به من گفت که اصلا تو یخچال نزار هم طعمش بد میشه هم زود سیاه میشه،ولی بیرون باشه شیرین میشه خیلی و خوشمزه

الهی....گاهی....نگاهی(همه زندگیم دخترام)

بزار داخل یک جعبه ک نور بهش نرسه مث جعبه بیسکوییت و بزار تو یخچال 

من همیشه همین کارو میکنم موزا شاید بد ی هفته رنگ پوستش تغییر کنه ولی خودش سالمه 

خدا جونم😍خودت مراقب زندگیمون باش😊✌︎یه نینی خوشملم بهم بده مرسییییییی🤰🤱🧿99.9.9منـتـظـرتـم🤲99.8.29🕣فهمیدم باردارم😍خدایا شکرت که بهم یه نینیه خوشمل دادی ازت ممنونم'99.11.30 فهمیدم نینیم دخمله🤰1400.4.1۰ با اومدنت زندگیمونو زیباتر کردی👶اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 📿

ماکه موزاثلا تویخچال نمیمونه که بخوادسیاه بشه تاواردخونه میشه دخلش ودرآوردیم😂😂ولی کنارازشوخی اون ته موز روکه موزهاروبه هم وصل کرده روبا سلفون یانایلون بپوشون هیچیش نمیشه اثلا خراب نمیشه

خوشبختی یعنی لبخندپسرم😍😍