2777
2789
عنوان

قرص جلوگیری

205 بازدید | 26 پست

خانوما من پریودیم بشدت نامنظم بود رفتم هفته پیش دکتر بهم قرص سیپروترون که همون قرصای جلوگیری هست با قرصگلوکوفاژ داد من ۵روز دارم استفاده میکنم خیلی حالت تهوع و معده درد شدید دارم نمیدونم از ماه رمضون وروزه گرفتن یا عوارض این قرصاس کسی بوده اینجوری باش چیکارکنم برم پیش دکترم قطع کنم قرصمو ؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه بهت نمیسازه،باید عوضش کنی،از روز چندم این حالت ها رو داری؟

زندگی آبتنی کردن در حوضچه اکنون است❤                                                                                                       سهراب سپهری     😍
اگه بهت نمیسازه،باید عوضش کنی،از روز چندم این حالت ها رو داری؟

من اولین بار داریم این قرصهارو استفاده میکنم قبلا ناراحتی معده داشتم الان شدید شده از پنجم پریودیم دارم میخورم یعنی دقیقا ۵روز دارم میخورم

قرص گلوکوفاژ همون متفورمینه و عارضه ش هم تهوع و استفراغه از دوز کم باید شروع کنین و کم کم بیشتر بشه ...

دیگه عزیز دکتر برام تجویر کرد هفته پیش خارجیشم نوشته ولی بااین وجود ....الان قطع کنم برم دکتر دوباره روزه ام میگیرم بدتر ازهمه درد میگیره معدم وتهوع میگیرم

منم پریودم نامرتبه دوفاستون داده نگف چند ماه بخورم شمانمیدونید چندماه بخورم باید؟

من یه بار دوفاستون خوردم چندروز بستری شدم  بهم نمی ساخت ورم معده و تهوع شدید با عفونت روده گرفته بودم

قرصهای جلوگیری رو گفت سه ماه باید بخورم هر صفحه قرصش ۲۱عدد داره؟؟به من گفت از ۵پریودیم شروع کنم ۲۱عدد بخورم بعد قطع کنم پریود شدم باز از۵ شروع کنم تا ۲۱روز به مدت ۳ماه

سلام ، میشه منم راهنمایی کنین من ۴ بهمن سقط داشتم ، همیشه پریودام منظم و ۲۸ روزه بود بعد از سقط ۶ اسفند پریود شدم تو فروردین روز ۷ بعد روز ۱۳ فروردین رابطه پر خطر داشتم اما تا امروز پری نشدم هر چیم بی بی چک استفاده میکنم منفیه به نظرتون میشه حامله باشم یا بخاطر سقطیه که داشتم ؟ 

خیلی ممنون میشم جوابمو بدین 

تو از من تمام دلـღــم را گرفتی از این بیش باج و خراجی ندیدم❤
نه عوارضشه منم چون تازه شروع کردم اینطوریم روزی دوتابود چون روزه میگیرم سرخود روزیکی افطار فقط میخور ...

خیلی بده بخدا آسی شدم منکه دکتر فقط یه دونه گفته بخورم اونم بعد غذا راستی فکر میکنم ورمم گردم تپل شدم شماهم همینطورین؟؟من چون هورمونهام بهم ریخته بود بهم این قرصاارو داد