2777
2789
عنوان

قرص جلوگیری

| مشاهده متن کامل بحث + 206 بازدید | 26 پست
من یه بار دوفاستون خوردم چندروز بستری شدم  بهم نمی ساخت ورم معده و تهوع شدید با عفونت روده گرفت ...

اها بخاطر قرصا عفونت معده گرفتی؟بمن گف ک دوماه.دیگه بیا فک کنم دوماه بایدبخورم تنبلی دارم مجردم

بگو تا برات حمدبخونم
سلام ، میشه منم راهنمایی کنین من ۴ بهمن سقط داشتم ، همیشه پریودام منظم و ۲۸ روزه بود بعد از سقط ۶&nb ...

بخدا عزیزم من تجربه حاملگی نداشتم بهت کمک کنم مگه بقیه خانوما بدونن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی بده بخدا آسی شدم منکه دکتر فقط یه دونه گفته بخورم اونم بعد غذا راستی فکر میکنم ورمم گردم تپل شد ...

من روزی دوتا تنبلی دارم پریود.نمیشم 

لاغرکننده ام هست این قرص قند رو کنترل میکنه 

بگو تا برات حمدبخونم
اها بخاطر قرصا عفونت معده گرفتی؟بمن گف ک دوماه.دیگه بیا فک کنم دوماه بایدبخورم تنبلی دارم مجردم

من نامزدم هنوز اره به خاطر قرصها عفونت روده گرفتم و ورم معده سرگیجه های شدید خب پس دوماه باید استفاده کنین.من هورمونهام بهم ریختس توفرودین ۳بار مریود شدم

دیگه عزیز دکتر برام تجویر کرد هفته پیش خارجیشم نوشته ولی بااین وجود ....الان قطع کنم برم دکتر دوباره ...

خوب شما چون روزه میگیرین فکر کنم باید کمتر بخورین گلوکوفاژ رو چون با معده خالی بدتر میشه عارضه ش

خوب شما چون روزه میگیرین فکر کنم باید کمتر بخورین گلوکوفاژ رو چون با معده خالی بدتر میشه عارضه ش

بعد افطار میخورم قرصامو که شکم پرباشه روزی یه دونه از هرکدوم دکتر گفت بخور ولی خیای داغونم نمیدونم اولش عادت ندارم یا کلا بهم نمیسازه