2777
2789
عنوان

از خانواده پدریم متنفرم

385 بازدید | 18 پست

مخصوصا بابام و عمه هام 

چقد قلبشون سیاهه عاشق اینن که عروساشون زمین بخورن 

قبلا تو جمع تحقیر میکردن ماهارو الان با سیاست شدن

بیشرفا

از خودم بدم میاد که نوع این خانوادم همون کار خوبو زنعموم کرد که طلاق گرفت رفت

دختر شیرازی جونم دختر شیرازی💗

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میگن تو بچگی از خانواده پدری متنفر میشی

عاقل که بشی از خانواده مادری،منزجر میشی🤪

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری

یاد عمه خودم افتادم که دوست داره من ازدواج غلط کنم و بدبخت شم

خدایا هرکس هرچیزی برای من خواست اول همون چیزو به خودش بده🤲🏻 من از همونام که نه مذهبیا قبولشون دارن نه غیرمذهبیا ترکیبی و حد وسطم😊 با بحث کردن با من نمیتونی عقاید و نظرات منو عوض کنی اگه دیدی تو بحثی جوابتو ندادم بدون در حدی نبودی که جوابتو بدم😏 

میگن تو بچگی از خانواده پدری متنفر میشیعاقل که بشی از خانواده مادری،منزجر میشی🤪

از اونام بدم میاد ولی خب خوبیش اینکه از اونا دوریم مامانم کنترل میکنه 

ولی بابام عقل نداره

میگن تو بچگی از خانواده پدری متنفر میشیعاقل که بشی از خانواده مادری،منزجر میشی🤪

چرا؟ 

منم بچه بودم متنفر بودم از فامیلای پدریم و الانم از یه عمم متنفرم ولی الان از فامیلای مادریمم متنفرم

برای همین کنجکاو شدم به حرف شما

خدایا هرکس هرچیزی برای من خواست اول همون چیزو به خودش بده🤲🏻 من از همونام که نه مذهبیا قبولشون دارن نه غیرمذهبیا ترکیبی و حد وسطم😊 با بحث کردن با من نمیتونی عقاید و نظرات منو عوض کنی اگه دیدی تو بحثی جوابتو ندادم بدون در حدی نبودی که جوابتو بدم😏 

هعی ایشالا به کوری چشمشون دوتامونم یه ازدواج عالی بکنیم

ان شاء الله

چرا؟ منم بچه بودم متنفر بودم از فامیلای پدریم و الانم از یه عمم متنفرم ولی الان از فامیلای مادریمم م ...

چون تا بچه ایم مادر هی میشینه از خانوادش برامون بُت میسازه و از خانواده پدری بد میگه

بعد که بزرگ میشیم میریم سر زندگی 

بُخل وجودشونو میگیره و اون روی واقعیشونو نشون میدن

ما هم دیگه عاقلیم،بع ننه من غریبم بازی های مادر،توجه نمیکنیم

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری
چون تا بچه ایم مادر هی میشینه از خانوادش برامون بُت میسازه و از خانواده پدری بد میگهبعد که بزرگ میشی ...

من از اولشم از خانواده مامانم خوشم نمیومد هیچ وقت منو دوست نداشتن اون یکی دخترخالم که پولدار بودن رو دوست داشتن 

حالا ما از بچگی از عمه هاو عموم بدمون میومده و میاد .یکبار نشد دست محبت سر ما بکشن یادم نمیاد خونشون غذا خورده باشم 

مادری هم بعد خیلی اتفاقات دیدم اونها هم بدرد نمیخورن .

کلا از ادمها فاصله گرفتم چون پشت و و روشون فرق میکنه 

پس ادمی رو که سالی یکبار میدیدم ترجیح میدم یه عمر نبینم

من از اولشم از خانواده مامانم خوشم نمیومد هیچ وقت منو دوست نداشتن اون یکی دخترخالم که پولدار بودن رو ...

خانواده مامانم دوس داشتن خاله کوچیکم سروره همه باشه

حالا که دیدن ما بالاتر رفتیم

میخوان بمیرن از حسادت