2777
2789
عنوان

یه قرآن دارم

219 بازدید | 16 پست

جلدش صورای خوشکله 

یه قرآن کوچیکه ولی جون ترجمه فارسی نداره و منم عربی کلاسیک مسلط نیستم نتونستم ازش استفاده کنم ، حدود شش ماه پیش گرفتم ولی دقت نکردم که معنی و ترجمه فارسی نداره

چیکارش کنم؟مساجد قبول میکنن هدیه بدم؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره .ببر بذار مسجد اگر دوبارا خواستی بخری قران ترجمه علی ملکی بخر عالیه

قرانی ک روان نوشته باشه و رو تمام حروف، حرکت گذاشته باشه چی خدبه

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

اره قبول میکنن برنامه محفل هم یه پویش گذاشت گفت هرکس قران اضافی داره نمیخواد ما میایم میبریم برای جاهایی که نیاز دارن تو گوگل سرچ کنی میاد 

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
قرانی ک روان نوشته باشه و رو تمام حروف، حرکت گذاشته باشه چی خدبه

اسون ترین و رایج ترین و معروفترین خط قرآن عثمان طه هست . یه نوعی استاندارد خط قرآنه . بزن نت ببین اون خط برات اسونه ؟ برای من اسون ترین همینه ‌ یکم بخونی عادت میکنی بهش

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚

حالا من از این قرانا هستن جلدش صورتی که صفحه  هاش رنگ رنگیه تو نمایشگاها دیدم ترجمه فارسی هم داشت بقدری خوشگله یادم میره بگیرمش زیپشو باز میکنی قران خوشگل میاد بیرون