2777
2789

من امروز خریدم 

خدایا ارزوی همه بنده هاتو براوورده کن 💝😊 و میون این همه بنده های خوبت یه نگاهم به منه نه چندان خوب بنداز🙈  و ارزوهامو براوورده کن 💙مثله همیشه که براوورده کردی و قدر ندونستم 🙈 اول از همه سلامتی و ارامش و عشق جاودانه به خوانواده ی کوچولوم ببخش🥰 و بعدم هم یه چاردیواری دنج و خوشگل که توش بی دغدغه خوشبگذرونیم 😊 ممنون😘🤩 . منتظرمااااااا 🙈هرچه زودتر لطفا😊خدایا به شوهرم خیر دنیا و اخرت بده و سایشو از سرم کم نکن .خدا همیشه همینقدر خوب و پاک نگهش دار . 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من گل های طبیعی آپارتمانی و استند گل خریدم خیلی خوب شد

کودک همسری فقط به یه کودک آسیب نمیزنه دومینو وار نسل اون کودک رو از عشق و علاقه و شناخت حقوقش محروم میکنه. درواقع تمام نسل بعد از اون کودک رو از داشتن والدین آگاه و عاشق و مسئولیت پذیر بی بهره میشن.#نه_به_کودک_همسری❤️وقتی جواب بی ادبیتو نمیدم ینی در شأن من نبوده همکلام بشم باهات، وگرنه جواب برای  امثال تو  فراوونه... 😊

تکه های شیک و گرون حتی اگه شده یه تیکه .مثل مس قلمکاری شده نقره یا میناکاری

« فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکم‌هایتان از حرام پر شده و بر قلب‌هایتان مُهر خورده است.»  امام حسین علیه السلام
بستگی ب خونت وسایلات داره دیگ . ی سری تزیینی ها باید جاش باشه

خونمون زیاد جانداره برای دکوری یعنی مبل و میزنهارخوری هم بزارم یک فضای کمی میمونه چون تلویزیون و بقیه هم هست

تو ویترینی ها تو قلمزنی یا فیروزه کوب بخر یا منیله 

چون بعد از چند سال میتونی عوض کنی 

من و دوستم همزمان عقد بودیم اون قلمزنی خرید من چینی طلا کوب (جفتمون یه اندازه هزینه کردیم) اون امسال کل ویترینشو عوض کرد با هزینه کم اما  من نمیتونم چون وسایلم دیگه پول نمیشه😔😢