2777
2789
عنوان

دیگه بریدم 😭😥

| مشاهده متن کامل بحث + 1743 بازدید | 93 پست

ببخشیدا این حرفو میزنم ولی رابطه جنسیتون از وقتی حامله شدی چجوریه؟؟

این که جوابتو نمیدم دلیل براین نیست ک کم اوردم... فقط تو و طرز فکرت رو لایق بحث با خودم نمیدونم😌باشه ..باشه...تو راست میگی😏😎                                   ای کاش به حرفم گوش میکردی تا گوش های عاااالم از ما کر میشد...کاش معما میدانستی و آرام تا معایمان حل میشد... ای کاش به قلبم طلوع میکردی تا آتش چشمانت جز من بر هرکسی خاموش میشد🙃.... کااااش ...!!     ... ای کاش پنجره ای از تو به روی من باز میشد که همه درهای عالم را باز میکرد... و همه درّه ها را بسته..ای کاش...💔💫      خراب شد تصویرش...حتی اگر خدا فرستد باران اسیدی برای تطهیرش...برف و پاکی برای تشبیهش...محمدو عیسی برای تضمینش...یا که شیطان را برای تقصیرش، تمام شد....                خراب شد تصویرش🖤💔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیدونم بخدا خیلی شکاک و دل سیاهه

عزیزم بهت پیشنهاد میکنم کاملا ب حال خودش بزاریش و پاپیچش نشی.کاملا خونسرد باش.اون چیزی ک وظیفته انجام بده ب خونه برس و غذاهای خوبم درست کن.ب اونم هیچ فشاری نیار ک هی بپرسی چرا اینطوری شدی؟مگه من چ کار کردم؟یا ازین حرفا....با گفتن این حرفا فقط اونو جریح تر میکنی و بدتر میشه.

سعی کن خودتم خیلی شیک بگردی موهات اتو بکش مرتب لباسایی ک یکمی بازتره و فانتزی هستن بپوش ب خودتم عطر بزن.با اونم فقط حرفای عادی و روزمره بزن هیچ اصراری از خودت نشون نده برای باهم خوب بودنتون ولی تا میتونی بچتو ناز کن و قربون صدقش برو ک ازین طریق روی خوشتو ببینه. خلاصه ک کاری کن ک خودش دلش بخواد بیاد پیشت.

مردا وقتی میرن توی قیافه و قهر اگر زن هی بهش بپیچه و هی بگه چی شده و غر بزنه بگه چرا اینطوری میکنی بدتر میشن.

و البته اینی ک بهت گفتم اگر انجام بدی خودتم هم اعتماد ب نفست خیلی میره بالاتر هم ارامشت بیشتر میشه.

توروخدا منو لایک نکنید،ممنون،رَبِّ   لا   تَذَرْنی   فَرْداً    وَ    أَنْت   خَیْرُ الْوارِثین
بگو بی اورزه خب نمیخوای مهریمو بده هریییی

اورزه⁦☹️⁩⁦☹️⁩⁦☹️⁩⁦☹️⁩عرضه😂

خدا جونم چشم وامید همه بنده هات به توعه 🤲 اللخصوص منو نینیمو عشقم.🧔👶🧕.رو تو ازمون برنگردون.⁦☺️⁩😘
بچه رو دوست داره چون از وجود خودشه ولی باتو بخاطر همونی ک گفتم اینجوری میکنه شاید عجیب باشه ولی مر ...

فقط و فقط بخاطر بچم ب خودکشی فکر نمیکنم وگرنه یک ثانیه ام نمیتونم تو این زندگی بمونم .از بس تحمل و اوردمو بی محلی کردم دیگه دارم میپوکم سر ریز شدم.همش چند وقتیه ب طلاق فکر میکنم ولی همش میبینم دلم براش تنگ میشه شاید نتونم 

🌹زندگیمو میسازم 🌹                                             🌸 زندگی زیباست اگرمن بخواهم🌸
اورزه⁦☹️⁩⁦☹️⁩⁦☹️⁩⁦☹️⁩عرضه😂

جان من 🤣🤣🤣من همیشه تو پیاما اینجور مینویسوم فک میکنم اونوقت میشه عَرضه😂

hasti😛😎🐍ببخشید درخواست دوستی جدید قبول نمیکنم 💔ممنون میشم درخواست ندید تا شرمنده نشم😘❤باردار نیستم تیکر رسیدن به هدفم هست دوستان ❤💃                                                        احساس میکنم یک فضانورد تو اقیانوسم!!!🙂🙃
من خودمم مشکلاتی دارم ولی اونقد شاخش نکردم که بخواد هر حرفیو به زبون بیاره.یا هر رفتاری بکنه.احترام ...

ووااای تو روحت😑😂😂😂😂😂😂

این که جوابتو نمیدم دلیل براین نیست ک کم اوردم... فقط تو و طرز فکرت رو لایق بحث با خودم نمیدونم😌باشه ..باشه...تو راست میگی😏😎                                   ای کاش به حرفم گوش میکردی تا گوش های عاااالم از ما کر میشد...کاش معما میدانستی و آرام تا معایمان حل میشد... ای کاش به قلبم طلوع میکردی تا آتش چشمانت جز من بر هرکسی خاموش میشد🙃.... کااااش ...!!     ... ای کاش پنجره ای از تو به روی من باز میشد که همه درهای عالم را باز میکرد... و همه درّه ها را بسته..ای کاش...💔💫      خراب شد تصویرش...حتی اگر خدا فرستد باران اسیدی برای تطهیرش...برف و پاکی برای تشبیهش...محمدو عیسی برای تضمینش...یا که شیطان را برای تقصیرش، تمام شد....                خراب شد تصویرش🖤💔
هرچی بی محلی کردم بدتر کرد دیشبم خونه نیومد

ن ن اصلا اینطور مواقع بی محلی جواب نمیده.

همه چی بدتر میشه حتی ب طلاق کشیده میشه.

سعی کن زندگیتو جمع کنی.اوضاع رو آروم کنی اما با سیاست.با التماس و ناز کشیدن ب هیچ وجه.

با کم محلی و لج کردن هم ب هیچ عنوان.

توروخدا منو لایک نکنید،ممنون،رَبِّ   لا   تَذَرْنی   فَرْداً    وَ    أَنْت   خَیْرُ الْوارِثین
جان من 🤣🤣🤣من همیشه تو پیاما اینجور مینویسوم فک میکنم اونوقت میشه عَرضه😂

خخخخ توجیحت به صورت عمودی تو حلقش😂

خدا جونم چشم وامید همه بنده هات به توعه 🤲 اللخصوص منو نینیمو عشقم.🧔👶🧕.رو تو ازمون برنگردون.⁦☺️⁩😘
عزیزم بهت پیشنهاد میکنم کاملا ب حال خودش بزاریش و پاپیچش نشی.کاملا خونسرد باش.اون چیزی ک وظیفته انجا ...

بخدا اصلا کاریش ندارم از صب تا شب منتظرم اقا بیاد از سرکار وقتی میاد جواب سلامم بزور میده مثل خدمتکار خونش باهام رفتار داره اصلا یک کلمه ام باهام صحبت نمیکنه چقد خوشگل میکنم غذای خوب اصلا انگار منو نمیبینه کلی فهش میده و میخوابه.منم اینقدر گریه میکنم تا خواب میرم.

🌹زندگیمو میسازم 🌹                                             🌸 زندگی زیباست اگرمن بخواهم🌸
فقط و فقط بخاطر بچم ب خودکشی فکر نمیکنم وگرنه یک ثانیه ام نمیتونم تو این زندگی بمونم .از بس تحمل و ا ...

میدونم تو زنی و احساسی هستی

نمیشه ک بی محلی کنی

سنتم کمه

۵۰ سالت نیس ک بگی ولش کن ب اندازه کافی لذت بردم از این دنیا ب جهنم ک رو نمیده

منم ی زمانی ب فکر خودکشی بودم ولی درست اخرین لحظه ب خودم گفتم ، واقعا اون ادم انقد ارزش داره ک بخوام خودکشی کنم و جونمو بخاطر بی لیاقتی اون بگیرم؟؟؟؟!!!

بعدشم باخودم عهد کردم ک اگ قرار باشه کسی خودکشی کنه اونه ن من و دیگ فکرش رو نکردم🤷🏻‍♀️

خخخخ توجیحت به صورت عمودی تو حلقش😂

😂😂😂

hasti😛😎🐍ببخشید درخواست دوستی جدید قبول نمیکنم 💔ممنون میشم درخواست ندید تا شرمنده نشم😘❤باردار نیستم تیکر رسیدن به هدفم هست دوستان ❤💃                                                        احساس میکنم یک فضانورد تو اقیانوسم!!!🙂🙃
ازدواجتون سنتی بوده؟؟؟؟ازاول هم دوستتون نداشت؟

ن دوست بودیم .خیلی همو دوست داشتیم.که بعد ازدواج من کلا شدم زندانی خونه باباش .الانم اینجا اسیرم کرده. .موهای سرمو میگرف از این سر اتاق تا اون سراتاق میکشید میخواست خفم کنه ی روزای بدی رو تو عقد گذروندم الانم بدتر

ببخشیدا این حرفو میزنم ولی رابطه جنسیتون از وقتی حامله شدی چجوریه؟؟

کاملا سرد سرد