2777
2789
عنوان

دیگه بریدم 😭😥

| مشاهده متن کامل بحث + 1743 بازدید | 93 پست
ای بابا😑خیلی سخته.چه مرگشونه این مردا؟بخدا انقد تایپیکای اینجوری دیدم افسرده شدم😑

وای نگو منم🥴☹

این که جوابتو نمیدم دلیل براین نیست ک کم اوردم... فقط تو و طرز فکرت رو لایق بحث با خودم نمیدونم😌باشه ..باشه...تو راست میگی😏😎                                   ای کاش به حرفم گوش میکردی تا گوش های عاااالم از ما کر میشد...کاش معما میدانستی و آرام تا معایمان حل میشد... ای کاش به قلبم طلوع میکردی تا آتش چشمانت جز من بر هرکسی خاموش میشد🙃.... کااااش ...!!     ... ای کاش پنجره ای از تو به روی من باز میشد که همه درهای عالم را باز میکرد... و همه درّه ها را بسته..ای کاش...💔💫      خراب شد تصویرش...حتی اگر خدا فرستد باران اسیدی برای تطهیرش...برف و پاکی برای تشبیهش...محمدو عیسی برای تضمینش...یا که شیطان را برای تقصیرش، تمام شد....                خراب شد تصویرش🖤💔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

والا شورشو دراوردن از بس زناشون بهشون رو دادن😑 زن بیچاره میگفت اومدیم خونه دو تا کشیده بهم زد گفت ا ...

اصلا چرا این حقو بهش میدن بزنه باید دستشو بشکنن بکن تو ماتحتش

hasti😛😎🐍ببخشید درخواست دوستی جدید قبول نمیکنم 💔ممنون میشم درخواست ندید تا شرمنده نشم😘❤باردار نیستم تیکر رسیدن به هدفم هست دوستان ❤💃                                                        احساس میکنم یک فضانورد تو اقیانوسم!!!🙂🙃
متوجه هستم گلم.  اما گاهی شرایطی پیش میاد که مجبوری سر پای خودت وایسی.  پس یه روزایی تو زن ...

هرچی بی محلی کردم بدتر کرد دیشبم خونه نیومد

🌹زندگیمو میسازم 🌹                                             🌸 زندگی زیباست اگرمن بخواهم🌸

خواب بودم اومدبیدارم کنه زد تو گوشم .من حامله بودم منو میزد نصف شب مینداخت بیرون

🌹زندگیمو میسازم 🌹                                             🌸 زندگی زیباست اگرمن بخواهم🌸

یا سرش جای دیگه گرمه یا زدش کردی یا خودش مرض داره

hasti😛😎🐍ببخشید درخواست دوستی جدید قبول نمیکنم 💔ممنون میشم درخواست ندید تا شرمنده نشم😘❤باردار نیستم تیکر رسیدن به هدفم هست دوستان ❤💃                                                        احساس میکنم یک فضانورد تو اقیانوسم!!!🙂🙃
بچه رو خیلی دوست داره ولی همش ب من میگه کی میمری راحت شم .تا بگم جاییم درد میکنه دعا برا مردنم میکنه ...

بچه رو دوست داره چون از وجود خودشه

ولی باتو بخاطر همونی ک گفتم اینجوری میکنه

شاید عجیب باشه ولی مردا هم افسردگی بعد از زایمان میگیرن

ببین، اینجا هیچ کس نمیتونه بجز خودت کمکت کنه چون تو شرایط تو قرار نگرفتن☹

خیلی مشاوره ها هستن ک تلفنین و هزینشون هم کمه

زنگ بزن و همه شرایطت رو بگو

بخدا راهنمایی خوبی میکنن

الکی وقتت رو اینجا بخاطر حرفای ی شکل بعضی از خانوما هدر نده

این که جوابتو نمیدم دلیل براین نیست ک کم اوردم... فقط تو و طرز فکرت رو لایق بحث با خودم نمیدونم😌باشه ..باشه...تو راست میگی😏😎                                   ای کاش به حرفم گوش میکردی تا گوش های عاااالم از ما کر میشد...کاش معما میدانستی و آرام تا معایمان حل میشد... ای کاش به قلبم طلوع میکردی تا آتش چشمانت جز من بر هرکسی خاموش میشد🙃.... کااااش ...!!     ... ای کاش پنجره ای از تو به روی من باز میشد که همه درهای عالم را باز میکرد... و همه درّه ها را بسته..ای کاش...💔💫      خراب شد تصویرش...حتی اگر خدا فرستد باران اسیدی برای تطهیرش...برف و پاکی برای تشبیهش...محمدو عیسی برای تضمینش...یا که شیطان را برای تقصیرش، تمام شد....                خراب شد تصویرش🖤💔
بدون دلیل که نمیشه  یکم از خودت بگو

میگه صب تا شب فقط باید بشینی خونه ن خوهری ن بردلری ن خونه مادری هیجااا فقط خودتو تلوزیون 

متوجه هستم گلم.  اما گاهی شرایطی پیش میاد که مجبوری سر پای خودت وایسی.  پس یه روزایی تو زن ...

درسته گلم

خواب بودم اومدبیدارم کنه زد تو گوشم .من حامله بودم منو میزد نصف شب مینداخت بیرون

پس چرا طلاق نمیگی 

وای نگو منم🥴☹

من خودمم مشکلاتی دارم ولی اونقد شاخش نکردم که بخواد هر حرفیو به زبون بیاره.یا هر رفتاری بکنه.احترام باید همیشه باشه!یه بار به شوخی گفت مامان خوشگل(اخه مامانم خیلی خوشگله)انچنان توو دهنی زدم بهش حالش جا اومد اون شد اول و اخرش.اخه مامانم همسن خواهرشه منم بچه بزرگم شوهرمم کوچیکه س.گفتم بابامم راجع به خواهرت همین نطرو داره😂😂😊😊

💎زبان کوردی هویت من است💎