2777
2789
عنوان

دیگه بریدم 😭😥

| مشاهده متن کامل بحث + 1743 بازدید | 93 پست
میدونم تو زنی و احساسی هستی نمیشه ک بی محلی کنی سنتم کمه ۵۰ سالت نیس ک بگی ولش کن ب اندازه کافی ل ...

اینقد دوستش داشتم برا ازدواجمون برا زندگیمون خیلی ذوق داشتم از بس بدرفتاری کرده و فهش داده و غر زده که منم دارم سرد میشم 

🌹زندگیمو میسازم 🌹                                             🌸 زندگی زیباست اگرمن بخواهم🌸

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا تو دوران عقد جدانشدی 😭😭😭خدا ازش نگذره 

هزار بار قهر کردم از خونه باباش در نبودش فرار کردم رفتم خونهبابام همش اومد مخمو زد و گف دوستت دارم یا بزرگترشو فرستاد جلو .

🌹زندگیمو میسازم 🌹                                             🌸 زندگی زیباست اگرمن بخواهم🌸
کلافه ام نمیدونم چکارکنم

طلاق بگیر بنظرم تا کی میخوای تحملش کنی☹

hasti😛😎🐍ببخشید درخواست دوستی جدید قبول نمیکنم 💔ممنون میشم درخواست ندید تا شرمنده نشم😘❤باردار نیستم تیکر رسیدن به هدفم هست دوستان ❤💃                                                        احساس میکنم یک فضانورد تو اقیانوسم!!!🙂🙃
بخدا اصلا کاریش ندارم از صب تا شب منتظرم اقا بیاد از سرکار وقتی میاد جواب سلامم بزور میده مثل خدمتکا ...

ببین من چندتا مورد اینجوری پیش اومده ک میخواستن طلاق بگیرن و باهاشون صحبت کردم همه چی باز اوکی شده.

اون مرد وقتی فش میده ک تو بری سمتش و گیر بدی بهش و ب زور بچسبی بهش یا اینکه هی بگی چرا اینطوری شدی؟مگه من چکار کردم؟ ازین حرفا بزنی.حتی ممکنه توی این شرایط اگر زوری بدی بچسبی بهش با مشتم بزنه و بگه ازم دور شو.

وقتی میگم کاملا خونسرد باش یعنی طوری باش ک انگار اصلا ب اینکه اون قیافه گرفته فکر نمیکنی طوری باش انگار همه چی عادیه و متوجه قیافه گرفتنش نشدی.اگرم میری پیشش بخوابی اون پشتشو کرده تو اصراری ب اینکه حتما روشو کنه و بهت بچسبه نکن.توعادی بخواب حالا یا پشتتو کن یل تاغ باز. اما اصلا رو به اون نخواب.ولی جاتم جدا نکن.

میگم لباسای بازتر بپوش و ب خودت برس یعنی ازون چیزی ک قبلا توی خونه بودی شیک تر باش.عطر بزن ب خودت طوری ک اتفاقی از کنارت رد شد کیف کنه از بوی تو.آرایش های قشنگ کن و موهاتو طوری ک بهت بیاد جمع کن.

مثلا من موهامو اتو میکشم نصفشو جمع میکنم بالا نصفش میریزم پایین و جلوشم یوری مدل پرنسی میکنم شوهرم خیلی دوست داره.یا کل موهامو جمع میکنم ی طرف می بافم و جلوی موهامم مدل های مختلف درست میکنم. ب سر و وضع خودت خیلی برس با اونم کار نداشته باش.سعی کن خودت کمتر حرف بزنی باهاش حرفای واجب فقط.بچتو خیلی ناز کن. من خدا بهم بچه نداده هرموقع میخوام ازینجور کارا کنم گل هامو ناز میکنم.

مطمئن باش خیلی زود اروم‌ میشه شوهرت و خودش دوست داره بیاد پیشت.

البته ک این مدت درکنار این کارا . کارایی ک اون دوست نداره بکنی هم کاملا تعطیل کن تا بعد بهت میگم چکار کنی ک باهات موافقت کنه و انقدر منع نکنه تورو‌.

توروخدا منو لایک نکنید،ممنون،رَبِّ   لا   تَذَرْنی   فَرْداً    وَ    أَنْت   خَیْرُ الْوارِثین
ببین من چندتا مورد اینجوری پیش اومده ک میخواستن طلاق بگیرن و باهاشون صحبت کردم همه چی باز اوکی شده. ...

مرسی عزیزم خیلی اروم شدم با حرفات بهم ارامش دادی.من که احساس میکنم میخواد بااین کاراش منو از زندگی سیر کنه که خودم ول کنم برم.چون میگف من تااخر همینم حتی بدتر

طلاق بگیر بنظرم تا کی میخوای تحملش کنی☹

همش منتظر ی معجزم که باهام خوب شه.همیکنه جواب حرفام بده ومثل ادم باهام صحبت کنه کلی ذوق میکنمو دیگه هیچی از خدانمیخوام.اخه چقد من بدبختم

مرسی عزیزم خیلی اروم شدم با حرفات بهم ارامش دادی.من که احساس میکنم میخواد بااین کاراش منو از زندگی س ...

خواهش گلم.

عیب نداره بزار بگه.تو اون کارایی ک‌گفتم بکن.

بخدا یکی بود شوهرش همش بهش میگفت ازت متنفرم چرا نمیری؟ وسایلتو جمع کن گورتو گم کن ازین خونه برو. برای خونه چیزی نمیخرید ک زنه غذا هم نداشته باشه بخوره و خیلی اذیت میکرد اما الان بهش میگه تو همه زندگیمی و شبا اگر زنش تو بغلش نگیرش مرده نمیخوابه کاش میتونستم بهت نشونشون بدم بگم ببین الان چ زندگی دارن.

برای شروع هم همین کارایی ک من الان ب تو گفتم اونم همین کارارو کرد.بهش همینو گفتم و بعدها مرحله ب مرحله هی کارای دیگه کرد و الان خیلی هم زندگی خوبی دارن

توروخدا منو لایک نکنید،ممنون،رَبِّ   لا   تَذَرْنی   فَرْداً    وَ    أَنْت   خَیْرُ الْوارِثین
خواهش گلم. عیب نداره بزار بگه.تو اون کارایی ک‌گفتم بکن. بخدا یکی بود شوهرش همش بهش میگفت ازت متنفر ...

نمیدونم والا اخه با این دل شکسته ب خدا اینقد بخودم میرسم اصلانم زشت نیستم ی ایرادای چرتی ازم میگیره همش میخواد اعتماد بنفسمو بیاره پایین همش خوردم میونه تحقیرم میکنه

کاملا سرد سرد

احتمالا ریشه رفتارش تو همینه

مادربزرگم همیشه ی داستانی رو تعریف میکنه 

ی روز ی زنی بوده ک خیلی تمیز و مرتب بوده

جوری ک تو کل محل ب تمیزی و خوش سلیقگی معروف بوده

ی بار شوهرش میره سفر و بعد از چندروز ک برمیگرده میبینه کل خونه برق میزنه و تمیییزه تمیز شده

میخواسته اب دهنشو تف کنه بیرون ولی انقد همه جا تمیز بوده فقط ی جا پیدا میکنه، اونم زنش بوده

پیام این داستان اینه ک فرقی نمیکنه تو چقد تمیز باشی کدبانو باشی ولی وقتی ب خودت نرسی ب چشم شوهرت نمیای

توام برا بهتر کردن رابطه جنسیتون تلاش کن و مطمئن باش بهتر هم میشه

من دوتا کانال دارم ک کلی چیز ازش یاد گرفتم، لینکشو میدم خواستی نگاه کن

خیلیا نتیجه دیدن از کانالا

@ide_Hamsaraane

@ArHamsaraane

این که جوابتو نمیدم دلیل براین نیست ک کم اوردم... فقط تو و طرز فکرت رو لایق بحث با خودم نمیدونم😌باشه ..باشه...تو راست میگی😏😎                                   ای کاش به حرفم گوش میکردی تا گوش های عاااالم از ما کر میشد...کاش معما میدانستی و آرام تا معایمان حل میشد... ای کاش به قلبم طلوع میکردی تا آتش چشمانت جز من بر هرکسی خاموش میشد🙃.... کااااش ...!!     ... ای کاش پنجره ای از تو به روی من باز میشد که همه درهای عالم را باز میکرد... و همه درّه ها را بسته..ای کاش...💔💫      خراب شد تصویرش...حتی اگر خدا فرستد باران اسیدی برای تطهیرش...برف و پاکی برای تشبیهش...محمدو عیسی برای تضمینش...یا که شیطان را برای تقصیرش، تمام شد....                خراب شد تصویرش🖤💔