2777
2789
عنوان

دیگه بریدم 😭😥

| مشاهده متن کامل بحث + 1743 بازدید | 93 پست
همین میشینه الکی بخدا من اصلا کاریش ندارم ب خونوادم فهشای زشت میده .برادرام با زناشون خوبن میگه براد ...

حالش خوش نیست.  بذار هی بگه.  یه روزی که حالش خوب بود تلافی میکنی.  نشین کنارش.  با ارامش و خونسردی همه کارانو بکن.  که فکر نکنه براش قیافه گرفتی.  و بدتر لج کنه. بعدشم برو تو اتاقت استراحت کن

من نمیدونم چرا جدیدا خانوما انقد وابسته شدن.  انقد مهر طلب نباشین.  مردا هر چه بیشتر سراغش ...

اخه عزیزم نسل با نسل عقایدشون فرق میکنه

ادم ازدواج میکنه ک تو همه چی شریک یک نفرباشه ن این ک تنهایی با خودش سرکنه، ازدواج میکنیم ک نیازهای عاطفی، روحی، روانی،جنسی همدیگه رو فراهم کنیم، همونطور ک مرد نیاز داره زن هم داره😕

اگ اونجوری بود ک میرفتیم خونه مجردی میگرفتیم تازه نیازم نبود کلفتی یکی دیگ رو بکنیم

این که جوابتو نمیدم دلیل براین نیست ک کم اوردم... فقط تو و طرز فکرت رو لایق بحث با خودم نمیدونم😌باشه ..باشه...تو راست میگی😏😎                                   ای کاش به حرفم گوش میکردی تا گوش های عاااالم از ما کر میشد...کاش معما میدانستی و آرام تا معایمان حل میشد... ای کاش به قلبم طلوع میکردی تا آتش چشمانت جز من بر هرکسی خاموش میشد🙃.... کااااش ...!!     ... ای کاش پنجره ای از تو به روی من باز میشد که همه درهای عالم را باز میکرد... و همه درّه ها را بسته..ای کاش...💔💫      خراب شد تصویرش...حتی اگر خدا فرستد باران اسیدی برای تطهیرش...برف و پاکی برای تشبیهش...محمدو عیسی برای تضمینش...یا که شیطان را برای تقصیرش، تمام شد....                خراب شد تصویرش🖤💔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

[QUOTE=134682967]چندساله ازدواج کردی؟ چندسالته؟ بچه داری؟ چیکار کردی ک باهات اینجوریمیک23سالمه.ی دخت ...

چه مرگشه اخه 

انقد لوسش نکن 

سگ محلش کن 

خودتو دخترت خوش باشید باهم

I would love to be kind to me, i saw with all kindness
من که یه طرفه به قاضی نمیرم اما خیلی شوهراشون بیشعورن😑 همین یه ساعت پیش یکی تاپیک زده بود چون قابلم ...

این روانی حتما بقول یکی از کابرای اینجا مادرش نزاییده ریده

hasti😛😎🐍ببخشید درخواست دوستی جدید قبول نمیکنم 💔ممنون میشم درخواست ندید تا شرمنده نشم😘❤باردار نیستم تیکر رسیدن به هدفم هست دوستان ❤💃                                                        احساس میکنم یک فضانورد تو اقیانوسم!!!🙂🙃
نمیدونم خیلی بداخلاق خیلی عصبیه دیگه دارم روانی میشم 

اون اولش دوستت داشته ک اومده جلو و خواستگاری کرده و ازدواج.

تورو نگرفته برای آینده ای ک الان میگه بدم میاد ازش؛ ب امید اینکه ی زندگی و آینده خوب باتو خواهد داشت اومده جلو و ازدواج کرده.

تو ببین توی مسیر زندگیتون چ اتفاقاتی افتاده ک الان حالش اینه. ببین برای چی اینطوری شده.

توروخدا منو لایک نکنید،ممنون،رَبِّ   لا   تَذَرْنی   فَرْداً    وَ    أَنْت   خَیْرُ الْوارِثین
شوهر روانی منم همینطور بود بعد زایمان اولم جا خوابش هم جدا کرده محل سگ بهش نمیدم شوهر من خود شیفته ...

اره الانم رفت جدا خوابید.لامصب این ی اخلاق بدی داره که اصلانمیزاره تنهابرم بیرون خودشم نمیبره.همش توخونه درحال ایراد گرفتن از من .همه بهم میگن چقد خوشکلی حیفته بیا ماکارا طلاقت کنیم

🌹زندگیمو میسازم 🌹                                             🌸 زندگی زیباست اگرمن بخواهم🌸

کلا هر دو جنس چ زن و چ مرد از جنس مخالف وابسته بدشون میاد چرا ایقد خودمونو ضعیف بدونیم و وابسته ک طرف روش باز شه و فکر کنه خبریه...شما هم خودتو سرگرم کن ...با کارهای خونت بیشتر وقتتو ب خودت اختصاص بده و باشگاه برو ....هر وقت خودت برا خودت ارزش قائل شدی مطمن باش طرف مقابلت صدبرابر ارزش برات قائل میشه...کمتر طرفش برو نشون بده ک دل بردی...زندگی ک ی طرف بخواد نگهش داره بازم از هم میپاشه شما تلاش خودتو کردی پس الان وقتشه ک برا خودت باشی..و متاسفانه با تعاریف شما حرمتی هم نمونده

[QUOTE=134682967]چندساله ازدواج کردی؟ چندسالته؟ بچه داری؟ چیکار کردی ک باهات اینجوریمیک23سالمه.ی دخت ...

بخاطر زایمانته احتمالا

مردا وقتی صدای گریه بچه رو میشنون ی هورمونی تو بدنشون تولید میشه ک باعث سردی عاطفی و جنسیشون میشه

باید با ی مشاور صحبت کنی تا راهنماییت کنه

ب مرور درست میشه ، این دوران رو تقریبا اکثر خانوما بعداز زایمانشون تجربه کردن

این که جوابتو نمیدم دلیل براین نیست ک کم اوردم... فقط تو و طرز فکرت رو لایق بحث با خودم نمیدونم😌باشه ..باشه...تو راست میگی😏😎                                   ای کاش به حرفم گوش میکردی تا گوش های عاااالم از ما کر میشد...کاش معما میدانستی و آرام تا معایمان حل میشد... ای کاش به قلبم طلوع میکردی تا آتش چشمانت جز من بر هرکسی خاموش میشد🙃.... کااااش ...!!     ... ای کاش پنجره ای از تو به روی من باز میشد که همه درهای عالم را باز میکرد... و همه درّه ها را بسته..ای کاش...💔💫      خراب شد تصویرش...حتی اگر خدا فرستد باران اسیدی برای تطهیرش...برف و پاکی برای تشبیهش...محمدو عیسی برای تضمینش...یا که شیطان را برای تقصیرش، تمام شد....                خراب شد تصویرش🖤💔
اون اولش دوستت داشته ک اومده جلو و خواستگاری کرده و ازدواج. تورو نگرفته برای آینده ای ک الان میگه ب ...

نمیدونم بخدا خیلی شکاک و دل سیاهه

🌹زندگیمو میسازم 🌹                                             🌸 زندگی زیباست اگرمن بخواهم🌸
این روانی حتما بقول یکی از کابرای اینجا مادرش نزاییده ریده

والا شورشو دراوردن از بس زناشون بهشون رو دادن😑 زن بیچاره میگفت اومدیم خونه دو تا کشیده بهم زد گفت اینقد گریه کن تا کور شی شب میام حالیت میکنم😑😒 یه ادم چقد میتونه پست باشه😑

آن روز ها گذشت و دگر آرزو مکن
اره الانم رفت جدا خوابید.لامصب این ی اخلاق بدی داره که اصلانمیزاره تنهابرم بیرون خودشم نمیبره.همش تو ...

ای بابا😑خیلی سخته.چه مرگشونه این مردا؟بخدا انقد تایپیکای اینجوری دیدم افسرده شدم😑

💎زبان کوردی هویت من است💎

شوهرت معتاده؟

بلند بلند بخند بدون اجازه ی هیشکی تو شهر بچرخ چون خانومی صداتو نبر هر حرف داری تو جمع بزنو لااقل خودت هوای خودتو داشته باش از کمد درار اون کفشتو که پاشنه داشت برو جلو آینه به خودت برس اون دختر سرحال قدیمو راش بنداز 
بخاطر زایمانته احتمالا مردا وقتی صدای گریه بچه رو میشنون ی هورمونی تو بدنشون تولید میشه ک باعث سردی ...

بچه رو خیلی دوست داره ولی همش ب من میگه کی میمری راحت شم .تا بگم جاییم درد میکنه دعا برا مردنم میکنه 

اخه عزیزم نسل با نسل عقایدشون فرق میکنه ادم ازدواج میکنه ک تو همه چی شریک یک نفرباشه ن این ک تنهایی ...

متوجه هستم گلم.  اما گاهی شرایطی پیش میاد که مجبوری سر پای خودت وایسی.  پس یه روزایی تو زندگیت هست که باید دل بکنی.     باید سرد بشی تا خاسته بشی  

باید بی محلی کنی تا قدر بدونن.  همیشه که نباید زن شروع کنه همیشه نباید زن تموم کنه.  پس اگه یه وقتایی بدونن که بدونه اوناهم میتونیم سر پا باشیم.  بیشتر سمتمون کشیده میشن