2777
2789
عنوان

دیگه بریدم 😭😥

1737 بازدید | 93 پست

سلام بچه ها خیلی حالم بده شوهرم اخلاقش خیلی غیرقابل تحمله شب میرم پیشش بخوابم پشتشو میکنه بهم میخوابه.بهم میگه هیچ دل خوشی ازت ندارم .از اینده ای که با توباشه بدم میاد.نفهمی نجسی.همش ب خونوادم فهش های ناموسی خیلی بد میده جرات حرف زدن ندارم تا حرفی بر خلافش باشه میکوبه توسرم بابام فوت کرده فوهشای بدمیده.دیگه طاقت ندارم کمکم کنین تورووخدااا😥خستم😞

🌹زندگیمو میسازم 🌹                                             🌸 زندگی زیباست اگرمن بخواهم🌸

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بگو بی اورزه خب نمیخوای مهریمو بده هریییی

hasti😛😎🐍ببخشید درخواست دوستی جدید قبول نمیکنم 💔ممنون میشم درخواست ندید تا شرمنده نشم😘❤باردار نیستم تیکر رسیدن به هدفم هست دوستان ❤💃                                                        احساس میکنم یک فضانورد تو اقیانوسم!!!🙂🙃

خب دلیل این کاراش چیه ؟؟

-اگه من نباشم صبح کی بیدارت میکنه؟                                  +شاش😅😅😐😐   من یه دخترم از جنس خرداد، مغرور و شیطون ‌..از اونایی که تیپ دخترونه و خاص میزنن عطر تلخ و مردونه دوس دارن..                 ۹۹/۹/۱۰میبینمتون(فان)😅🤪🤭

جداشو حیف جوونیت

when life leaves us blind...L♡VE keeps us kind... تو فقط دلت بخاد ی روزی مال هم بشیم❤❤التماسش به خدا، حاجت و نذرش با من❤❤های✋ مای نِیم ایز : ها؟؟🤔 مای نِیم ایز : وات؟؟🤔 مای نِیم ایز : عااااادلهههههه😎😒های کیدز🤚☺دو یو لایک وایلنس؟؟😀😀😐آهای خوشگل عاشق °°° آهای عمر دقایق °°° آهای وصله به موهای تو سنجاق شقایق😍🎆...I have died everyday waiting for you...Darling don't be afraid... I have loved you for a thousand years... I'll love you for a thousand more.. ای چراغ هر بهانه از تو روشن از تو روشن😍😍ای که حرفای قشنگت منو آشتی داده با من❤❤❤❤
خب دلیل این کاراش چیه ؟؟

نمیدونم خیلی بداخلاق خیلی عصبیه دیگه دارم روانی میشم 

🌹زندگیمو میسازم 🌹                                             🌸 زندگی زیباست اگرمن بخواهم🌸