2777
2789
عنوان

دیگه بریدم 😭😥

| مشاهده متن کامل بحث + 1743 بازدید | 93 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بچه داری چند سالتونه

تو یه کتاب خوندم ...ما تو این دنیا قادر به درک ثواب فرستادن صلوات نیستیم  تو اون دنیا میفهمیم که چقدر با ارزش بوده....سعی کنید تا میتونین صلوات بفرستین در حال ظرف شستن،انجام کارهای خونه،پیاده روی و......هم باعث میشه فکرای ناراحت کننده نکنی هم بی نهایت ثواب داره...نیازی نیست صلوات شمار دستت بگیری و بشمری...ارادتمند همه خانومای گل نینیسایتی که تنها دوستان منن❤
خدایا🔫😑 این شوهرارو از کجا پیدا میکنین😕

نمیشه یه طرف قضاوت کرد ولی من تو این جا خیلی از بداخلاقی های مردا شنیدم 

معلوم نیست با خودشون جی فکر میکنن مردا

فاز سلطان جنگل بهشون دست میده

یکی نیست بگه بابا این جا جنگل نیست اینجا خونه محل زندگی انسان 

چرا با این طور مردها ادامه میدین ،؟؟؟

مشاوره برو و زوج درمانگر ،شاید کمکت کرد

😊نظرات من براساس پست اول ،خوندن کامنتها از حوصلم خارج😅آخه نگران استارتر تاپیک بغلی ام😜ممنون میشم مطالبتون رو کامل و واضح همون پست اول بذارید😉

من نمیدونم چرا جدیدا خانوما انقد وابسته شدن.  انقد مهر طلب نباشین.  مردا هر چه بیشتر سراغشون برین پرو تر میشن.  اقا زندگیتو بکن. مگه همه چی شوهره. کاراتو بکن به خودت برس. کتاب بخون سریال ببین.  اونم اومد گرفت خالید شما هم بخاب   جهنم که روش اونوره

چه دلیلی داره بهت بگه نفهم و نجس! اینقدر نرو سمتش تا بخودش بیاد.. با دو تا دستات خودت خودتو بغل کن ...

هرچی خونه تتمیز میکنم وقتی میاد غذاش اماده همش غر میزنه مدام در حال غر زدنه دیوونه شدم بخدا

🌹زندگیمو میسازم 🌹                                             🌸 زندگی زیباست اگرمن بخواهم🌸

چندساله ازدواج کردی؟

چندسالته؟

بچه داری؟

چیکار کردی ک باهات اینجوری میکنه؟؟

این که جوابتو نمیدم دلیل براین نیست ک کم اوردم... فقط تو و طرز فکرت رو لایق بحث با خودم نمیدونم😌باشه ..باشه...تو راست میگی😏😎                                   ای کاش به حرفم گوش میکردی تا گوش های عاااالم از ما کر میشد...کاش معما میدانستی و آرام تا معایمان حل میشد... ای کاش به قلبم طلوع میکردی تا آتش چشمانت جز من بر هرکسی خاموش میشد🙃.... کااااش ...!!     ... ای کاش پنجره ای از تو به روی من باز میشد که همه درهای عالم را باز میکرد... و همه درّه ها را بسته..ای کاش...💔💫      خراب شد تصویرش...حتی اگر خدا فرستد باران اسیدی برای تطهیرش...برف و پاکی برای تشبیهش...محمدو عیسی برای تضمینش...یا که شیطان را برای تقصیرش، تمام شد....                خراب شد تصویرش🖤💔
من نمیدونم چرا جدیدا خانوما انقد وابسته شدن.  انقد مهر طلب نباشین.  مردا هر چه بیشتر سراغش ...

همین میشینه الکی بخدا من اصلا کاریش ندارم ب خونوادم فهشای زشت میده .برادرام با زناشون خوبن میگه برادرات دیوثن 

🌹زندگیمو میسازم 🌹                                             🌸 زندگی زیباست اگرمن بخواهم🌸

شوهر روانی منم همینطور بود
بعد زایمان اولم جا خوابش هم جدا کرده
محل سگ بهش نمیدم
شوهر من خود شیفته از نوع خطرناکه
الانم فکر میکنم مرده و من بیوه هستم خیلی سخته ولی راهی نیست جز این

[QUOTE=134682967]چندساله ازدواج کردی؟ چندسالته؟ بچه داری؟ چیکار کردی ک باهات اینجوریمیک23سالمه.ی دختر 7ماهه.3ساله ازدواج کردم.همش ازم ایراد میگیره

حتما خیلی حساسیت و نقطه ضعف رو خانوادت نشون دادی زیادی درکش کردی چسبیدی بهش پررو شده

hasti😛😎🐍ببخشید درخواست دوستی جدید قبول نمیکنم 💔ممنون میشم درخواست ندید تا شرمنده نشم😘❤باردار نیستم تیکر رسیدن به هدفم هست دوستان ❤💃                                                        احساس میکنم یک فضانورد تو اقیانوسم!!!🙂🙃
نمیشه یه طرف قضاوت کرد ولی من تو این جا خیلی از بداخلاقی های مردا شنیدم  معلوم نیست با خودشون ...

من که یه طرفه به قاضی نمیرم اما خیلی شوهراشون بیشعورن😑 همین یه ساعت پیش یکی تاپیک زده بود چون قابلمه قورمه سبزی تو ماشین چپ شد سرمنو به شیشه کوبوند بعدش ماشین نگه داشت از لباسم گرفت پرتم کرد از ماشین بیرون😑 من بودم یک لحظه با همچین ادم بیشعور وبی درایت و وحشیی زندگی نمیکردم😑

آن روز ها گذشت و دگر آرزو مکن