2777
2789

لطفا کمک کنید هر تجربه ای دارید بگید

لطفامیشه برا سلامتی نی نی تودلیم صلوات بفرستید 🙏😍🙁

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تجربه من خوندن کتاب ترس از زایمان بود، واقعاً هم اطلاعانش هم تکنیکاش کمکم کرد. 

بله من مشکلات زیادی تو زندگیم داشتم و سختی های زیادی کشیدم ولی با تلاش به خیلیاشون فائق شدم. احساسات عمیق انسانی مثل خشم، غم و حتی اضطراب رو مثل همه شما تجربه میکنم. و قرار نیست با روانشناس شدنم، انسانیت رو از من بگیرن! بله، اینجا برای مشکلات ساده تاپیک میزنم، مسائلی که خودمم میتونم حلشون کنم ولی باز هم اینجا محیط جالبی هست که میشه افکار و نظرات مردم دیگه رو خوند و ازشون یاد گرفت و جامعه اطرافت رو شناخت. هیچ تاپیکی هم حذف نمیکنم، چون از هیچ قضاوت و تفکر کلیشه ای نمیترسم...

هرروز سوره انشقاق بخون

💜السَّلٰامُ عَلَـــیْکَ یااَباعَبداللّٰه الحُسَین...جانم فدای ارباب💜۹۹/۸/۹بهترین روز زندگیمه💕من هرگز از رحمت خدای مهربانم،ناامید نمیشم....💙.من یه مادر قوی و شاد و صبور هستم......💛من یه همسر مهربان و شاد هستم..💚..من اجازه نمیدم فکر منفی وارد ذهن زیبام بشه...❤

عزیزم سعی کن اپیدورال کنی

بعد از سه سال اومدم امضام خوندم اون موقع خیلی ناامید بودم الان تو زندگیم ارامش دارم و خدا خودش‌خیلی چیزا درست کرد اینو نوشتم که تحت هر شرایطی از رحمت خدا ناامید نشین خدا راه گشاست.شاد باش و امیدوار که خدا چیز شگفت انگیز برای تو دارد❤️دوباره از خدا معجزه ميخوام در حد خدا بودنش خدايا شكرت شكرت شكرت براي همسر خوبي كه بهم بخشيدي براي مهاجرتم❤️1403/05/23