2777
2789
عنوان

تمام زنای کوچه وخیابون نگاه میکنه...😖😡

| مشاهده متن کامل بحث + 420 بازدید | 32 پست

غلط کرده مشاوره که گفته همه مردا همینن ،پدرو داداش ودای و عمو هم شاید داشته باشی اونا هم همینطورن .ما تو شهرمون به این مردا میگیم .چشم چرون و هیچ زنی هم ازشون خوشش نمیاد .یه فکری به حال خودت بکن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جداشم‌یعنی؟؟

بله مگه شک داری؟؟؟؟؟ 

❤️ تنها چیزی که باعث شد رضایت بدم و بیام روی کره ی زمین، بودن بین عاشقان علی (ع) و سر گذاشتن به تربت حسینش و سر کردن یادگار همسرش بود ❤️زندگی خوب رو سلمان داشت که همه چی رو رها کرد و رفت به دامن علی پناهنده شد، زندگی خوب رو "جُوون" داشت، برده ی سیاهی که احتمالا باورش نمیشد "امیری حسین و نعم الامیر"  ی که با شوق فریاد زد تا ابد با اشک و سوز تکرار بشه، زندگی خوب رو "بشر بن حارث" داشت که گذر امام کاظم(ع) به دم خونه اش خورد و از مجلس رقص و شراب، به مقامات عالی رسید، زندگی خوب رو اون شاهزاده ی رومی داشت که به شیرینی عشقی که تو قلبش حس کرد، ناشناس بین برده ها و کنیز ها رفت و توی شرایط سخت زندگی کرد ....توی این دنیا زندگی خوب فقط برای کسایی بود که طالعشون به امامشون گره خورده بود  ❤️یا مبدل السیئات بالحسنات... طالع من رو هم به امام زمانم گره بزن ❤️

اینجور ادما هییییییچوقت عوض نمیشن شک نکن

من خواستگار داشتم خودش هیچ باباش از نوک پاهای منو نگاه میکرد تا روسریم به معنای واقعی با چشماش میخورد ادمو.... 

اللهم صل علی فاطمة ....برای حاجت رواییتون دعا و سوره های مختلف میخونم بدون هزینه ،در ازاش برام دعا کنید 
چطوری خودشو ببینه😉

نیاز نیست 

حداقل راحتع از اینکع دیگع حرص نمیخورع وچشم چرونی نمیکنع مگه الان دار فقط اینو نگاع میکنه

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

خاک تو سر اون مشاوره بدبخت بی سواد کجا مردا همینن والا بابامو داداشمو شوهرم خیلیم چشمشون پاکه نگاهم نمیکنن ولی چی بگم خیلی بده من این اخلاق رو اصلا دوس ندارم و من بودم نمیتونستم کنار بیام

خوشبحالت خداحفظش کنه😔

مرسی عزیزم ،جدی میگم ما نداریم توی فامیل مگه 2تا جغله ی آدم ندیده اونا هم چون سنشون 20 ایناس اما مرد بخواد اینجوری باشه من سیفون میکشم بره پایین. با یه آدم بهتر نامزد کن جدی میگم این فردا زندگیت بدتر میکنه مرد زندگی نیست 

مردا همینن من دیروز مجبور شدم برم مغازمون وایسم شوهرم کار داشت تو پاساژ مغازش یهو یکی از مردای اونجا گفت دوستان همه چشم چرون بودن با فصل تابستون بیشترم میشه 

انقد عصبی شدم پیش خودم خیلیاشونم متاهل هستن

خاک تو سر اون مشاوره بدبخت بی سواد کجا مردا همینن والا بابامو داداشمو شوهرم خیلیم چشمشون پاکه نگاهم ...

دقیقا

خیلی ها هستن ب ناموس مردم کار ندارن و جشاشون پاکه اون مشاور خاسته از سرش باز کنه بیسواد

من ادم دیدم ب پیر زن ۶۰ ساله ام نگاه نمبکنه وقتی حجاب نداره