2777
2789
عنوان

خریدای خواهرشوهرم

564 بازدید | 28 پست

بچه ها امروز خواهرشوهرم ازپوشاکی جای خونمون رفت لباس توخونه ای برای خودش خرید همشم قشنگ بودن خدایی وقتی گفت شده یک تومن شاخ دراوردم ،منم خیلی وقته لباس تو خونه میخوام ولی دلم بارنمیده برم خرید میگم بزار دندونمو درست کنم یا...ولی الان خیلی هوس لباس کردم همه ی لباس تو خونه ای هامم داغون شده دیگه چکارکنم بنظرتون؟تازه خریداشم اصلا ب چشم نمیومد تواین اوضاع گرونی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تعجب آور نیست

همه چی گرون شده.

ما هم خرید میکنیم بیشتر از یه میلیون میشه و اصلا هم به چشم نمیاد

چیز خاصی هم نمیخریماااا

خدایا دامن همه منتظرا رو سبز کن الهی آمین. خدایا خودت مواظب باش که هیچوقت اسپرم شوهرم خودشو به بالا نرسونه 🙄 چون من حوصله بچه داری ندارم😑

خوب ببین الان شلوار راحتی و ساق و اینا ۸۰ ۷۰ تومن ایناس تی شرت ها هم که نخی از ۵۰ شروع میشه تا به بالا لباس زیرم که دیگه ماشاالله ... همین قدر میشه دیگه خیلی گرونه یادش بخیر شلوار راحتی میگرفتم ۱۰ ۲۰ تومن 😪

زندگی با مادرشوهر تو یک ساختمان واقعا خر است 😪😪😪 اونایی که نامزد یا مجرد هستید خواهرانه میگم قبول نکنین این موضوع رو ... سوالی چیزی بود در خدمتم 🌷🌺
چقد میده بهت هر ماه ؟ البته اگه دوس داری بگو

من که بدبخت عالمم بخدا،ماهی۱۳۵همون پول یارانه سه نفریمون،تازه۵۰تومن قرعه کشی نوشتم بهم افتاد رفتم النگو خریدم بهش میگم پول قرعه کشیو توباید بدی میگه تو النگودست کردی پزمیدی من پول بدم دربیار بزارکنارتامن قسطشو بدم بعدکلا۸۵تومن برام میمونه الانم ک این یه تومنو ریختن ۵۰۰من برداشتم ۵۰۰شوهرم میگه ماهی۱۷تومن بعت میدم بابت ۵۰۰تومن ک برداشتم چون ازحساب ۳۵کم میشه دیگه،همسم منت میزاره ک دارم بهتپول میدم تمام خرجمم باخودمه کاش فقط خرج خودم خرج دخترمم بامنه ازلباس بگیر تا رنگ مو و اصلاح و لوازم ارایشی و...