2777
2789
عنوان

خریدای خواهرشوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 564 بازدید | 28 پست
من که بدبخت عالمم بخدا،ماهی۱۳۵همون پول یارانه سه نفریمون،تازه۵۰تومن قرعه کشی نوشتم بهم افتاد رفتم ال ...

ای بابا

مگه هم خونه هستین که انقد حساب و کتاب میکنین باهم. 

بگو طلا خریدم خب پس اندازه یه دفه تو یه جا گیر کردی مجبورم بفروشم بدم به تو

من که بدبخت عالمم بخدا،ماهی۱۳۵همون پول یارانه سه نفریمون،تازه۵۰تومن قرعه کشی نوشتم بهم افتاد رفتم ال ...

مگه چقد بهت میده که خرجای دخترتم با شماست پول دندونتم خودت باید بدی دیگه چی میمونه بگو این پولی که میدی فقط واسه لباسمه بقیه خرجا وظیفه من نیست با زبون خوش بهش بگو قبول کنه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ای بابا مگه هم خونه هستین که انقد حساب و کتاب میکنین باهم.  بگو طلا خریدم خب پس اندازه یه دفه ...

همینو بهش میگم اصلا دیوونم کرده بخدا،نمیدونم‌چکارکنم اونقدر ازدستش حرص میخورم ک نگو،مثلا همش همین خواهرشو مثال میزنه میگه زمانه سازه چون طلاهاشو داد بشوهرش خونشونو فروختن الان مستاجرن ک شوهرش سرمایه کارکنه همش میگه ببین اصلا لباس نمیخره و...منم بخدا ازعیدپارسال هیچی نخریدم یعنی هیچی ها،بعد الان درسته خواعرش پول نمیگیره ازشوهرش ولی مثلا مثل الان بهومیره یک تومن خرج میکنه

همینو بهش میگم اصلا دیوونم کرده بخدا،نمیدونم‌چکارکنم اونقدر ازدستش حرص میخورم ک نگو،مثلا همش همین خو ...

عزیزم انشالله خدا کمکت کنه خواهر شوهرتم کارش درست نیست که خریداشو نشون تو میده  

مگه چقد بهت میده که خرجای دخترتم با شماست پول دندونتم خودت باید بدی دیگه چی میمونه بگو این ...

باهرزبونی ک بگی بهش گفتم میگه ب زن نباید زیاد پول بدی پرو میشه بخدا اونقدرهوس لباس و مانتو کردم ک نگو ولی نمیتونم بخرم باید دندونمو درست کنم ک دیگه یه هزاری برام نمیمونه،برای خودش خیلی خرج میکنه برای من نه ،دندونشو درست میکنه هردفعه میره خرید دوتا دوتا پیراهن وشلوار وکفش میخره ب تیپش حسابی میرسه 

عزیزم انشالله خدا کمکت کنه خواهر شوهرتم کارش درست نیست که خریداشو نشون تو میده  

په بخدا من اصلا حسودی نمیکنم خوشحالم میشم ولی هرکی منو ببینه ک اینهمه طلا دارم فکرمیکنن خوشبخت عالمم درصورتی ک همش امانته دستم اصلا مال خودم ب حساب نمیاد بااینکه طلاهای خریدمم هست ولی بازم انگار اختیارش دست من نیست 

منم همسرم قبل عید واسه خودش 4 دست لباس خرید. با یه ریش تراش و کفش که همش حدود 2 تومن شد ولی من هییچییی نخریدم. یعنی خودم نخواستم بخرم 

ولی بهش گفتم این ماه میخوام هم لباس خونه بخرم هم لباس بیرونی 

اصلا وظیفه مرد همینه

دادن نفقه همسر+نفقه بچه ها+خرید لباس و مایحتاج خونه

حتی سفارش شده مرد هرفصل دودست لباس باید برا خانومش بگیره

کاش مردا میدونستن و عنل میکردن اینطوری زتدگی قشتگ میشد🙄🙄🙄

اصلا وظیفه مرد همینه دادن نفقه همسر+نفقه بچه ها+خرید لباس و مایحتاج خونه حتی سفارش شده مرد هرفصل د ...

مخصوصا شوهرمنکه خیلی عمل میکنه،حالا بزار شب بیاد میدونم‌چکارش کنم ک دیگه انقدر سرکوفت خواهرشو ب من نزنه

خب چرا سرکار نمیری،؟شوهرنمیزاره؟ راستش من نمتونم راهنمایی کنم واقعا چون سینگلم فقط دعا میکنم مشکلت ...

اره شوهرم نمیزاره من کاردانی نرم افزارم ولی اجازه تمیده بددله کلا،مرسی گلم بابت دعای قشنگت

خب چرا سرکار نمیری،؟شوهرنمیزاره؟ راستش من نمتونم راهنمایی کنم واقعا چون سینگلم فقط دعا میکنم مشکلت ...

اره شوهرم نمیزاره من کاردانی نرم افزارم ولی اجازه تمیده بددله کلا،مرسی گلم بابت دعای قشنگت