2777
2789
عنوان

مقابله با بیماری سرطان

| مشاهده متن کامل بحث + 206 بازدید | 24 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم متاستاز کرده ؟ یعنی اول مثانه رو عمل کردن بعدش آیا  شیمی درمانی شد یا نه کلیه از اول در ...

سلام نه هنوز شیمی درمانی هم نکرده ولی میگن سرطانه از مثانه به کلیه هاش سرایت کرده

Love yourself♡

[QUOTE=134606148]من مادرم سرطان روده داشت سال 92 تشخیص قطعی دادن فروردین 93 عمل شد و 8 جلسه شیمی درمانی هر بیست روز س ...[/QUOTالان حالشون بهتر شده؟منظورم اینه که هنوز شیمی درمانیشونو ادامه میدن یا تموم شده

Love yourself♡
سلام نه هنوز شیمی درمانی هم نکرده ولی میگن سرطانه از مثانه به کلیه هاش سرایت کرده

من از حرفات متوجه شدم که داییتون یه بدخیمی تو مثانه داشتن عمل کردن و نیاز به شیمی درمانی نداشته - این معنیش خوبه یعنی سرطان تو مرحله اول تشخیص دادن و نیاز به چکاپ دوره ای بوده تو چکاپها متوجه درگیری کلیه شدن این یعنی متاستاز داده بوده به کلیه ها

عزیزم سرطان هم به طور کلی اگه زود تشخیص داده شده باشه و درمان بشه با توجه به پیشرفت علم و داروها درمان پذیره

الانم احتمالا داییتون باید عمل شه و حتما بعدش شیمی درمانی میشه و نوع سرطانی که تو کلیه هست هم سرطان مثانه است و داروهای اونو می گیره

عزیزم توکل کن به خدای بالاسر و انرژی مثبت و بگیرید و از داروهای شیمی درمانی نترسید خود دارو یه سرم که تزریق میشه فقط عوارض شدیدی داره که رو هر کس و با نوع و مدل دارویی که می گیره متفاوته مثلا مادر من موهای سرش کم شد ولی تاس نشد خیلی لاغر شد در صورتی که کسایی بودن که به خاطر داروها چاق شده بودن و افزایش وزن پیدا کرده بودند

تغذیه تو دوران شیمی درمانی خیلی مهمه/ حتما میان وعده های مقوی با مقدار کم به کرات بهش بدین بخوره

سیراب شیردون باعث تقویت سیستم ایمنی بدن میشه- استفاده از چهار مغز- لیمو ترش تازه

سعی کنید میوه های تازه استفاده کنید و از آبمیوه های صنعتی کمتر استفاده کنید تا می تونید حین شیمی درمانی و بعدش مایعات فراوون بدید تا سم شیمی درمانی از بدنش خارج بشه و به مراتب عوارض داروها کمتر میشه

از زنجبیل و دمنوش تازه اش برای ضد تهوع استفاده کنید 

مریض بعد از هر شیمی درمانی تا چند وقت احساس خستگی مفرط می کنه و بی حاله بهش ایراد نگیرید بزارید استراحت کنه و اشتهاش کم می شه که همون میان وعده های رقیق  و کم حجم و بهش بدید تا انرژی بگیره

با صلاحدید دکتر از مولتی ویتامین و امپولهای تقویتی استفاده کنید مهمه که حتما دکتر تجویز کنه و در جریان باشه که تداخلی بین داروهای شیمی درمانیش نداشته باشه

[QUOTE=134606148]من مادرم سرطان روده داشت سال 92 تشخیص قطعی دادن فروردین 93 عمل شد و 8 جلسه شیمی درم ...

عزیزم شکر خدا شکر خدا خوبه هنوز تحت نظره و دوره های چکاپ و هر یکسال میره چکاپ کامل میده و 

اگه زیادی حرف زدم منو ببخش

حس و حالتو درک کردم وقتی منم برای اولین بار اسمی از این مریضی و درمانش و شنیدم و بی تجربه و بودم و کمکی نداشتم 

اینام تجربه های منه که برات گفتم امیداورم واست مفید باشه 

دعا می کنم هر چه زودتر دوره درمان دایی گلت شروع بشه و با گرفتن درمان هم تموم بشه

اگه لایق بودم یه صلوات واسه مادرم بفرست مرسی ازت