2777
2789

داشتم کامنتای اون دختره ک داداشش ۱تومن بهش میده رو میخوندم مگه ۱تومن چیه ک خیلیا گارد گرفتن شوهر کردین مگه شما مالک و صاحبشین؟۱تومن پول چیپس و پفکه 

من پدرم بدترین بلاهارو سرم در آورد ولی بیشتر جاها کمک کردم خیلی بیشتر از این حرفا ماهی ۱تومن چیه ک بعضیا خودشونو جر داده بودن 

دقیقا تازه خود داداشه داده این بدبخت نگفته بده 

بعد از کلی تلاش شدم؛ مدیرعامل شرکت دایان❇️ارشد مهندسی ژنتیک🧬عاشق کتاب📚گل و گیاه🌱 موسیقی🎶والیبال🏐 یه دختر تابستونی💅🌾

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو اون تاپیک فهمیدم خیلی از عروسا خودشون فتنه ان

میندازن گردن خانواده شوهر

مردای توالت عمومی (lashi man) نه لایک کنید نه ریپ بزنید نه تو تاپیکام شرکت کنید مرسی اه😒 اینکه بابت امضام ناراحت میشی مشکل از من نیست مشکل از جنسیت پنهان خودت و lashi man بودنته زن نما جان😉وگرنه من نه مرد ستیزم نه خانم کاکتوسیان😵🧃(آدما تاجایی برام قابل احترامن که خوبن آشغالا رو به سطل زباله راهنمایی میکنم چون یه تیکه گوشت فاسد میتونه یه شهر و آلوده کنه🧐

شاید 1 ت برا تو چیزی نی ولی تو این اوضاع اقتصادی ما ماهی 1 ت چیپس نمیخریم میدیم پای واجبات شیر و ماست و پنیر و اینا میخریم پس وقتی فقط داریم واجبات میخریم ک پول براقسمت دیگ زندگی و پس انداز بمونه 1 ت الکی از خونه بره بیرون و خرج جایی ک نباید بشه خیلیه 

. وقتے ارزش واقعے خودت رو بفهمے، ديگہ بہ ڪسے تخفيف نميدے... ️

میدونی مردی که وضعش خوبه یا حدااااقل حداااقل ماهی ۴۰ تومن درمیاره خب یه تومن براش هیچی نیست 

ولی خیلیا حقوق بسیار کم دارن در حد پونزده تومن یا حتی دیروز یه کاربر میگفت درآمد مون ماهیانه هشت تومنه 

برا یسری ها یه تومن زیاده ...

همه چی بستگی به درآمد مرد داره 

درخواست دوستی پذیرفته نمی‌شود؛حتی شما دوست عزیز🌹

خوندم واقعا بعضیا خیلی گدا گشنه و نمک به حرومن ۱تومن پول یه سوپر مارکته ک خوراکی بخری

آره واقعا خواهر شوهر به این مهربونی 

بعد از کلی تلاش شدم؛ مدیرعامل شرکت دایان❇️ارشد مهندسی ژنتیک🧬عاشق کتاب📚گل و گیاه🌱 موسیقی🎶والیبال🏐 یه دختر تابستونی💅🌾

من تو اون تاپیک به هر دو شون حق میدم ولی مقصرش شوهرست

نازنین خانوم هستم🧚🏻‍♀️✨️ در مسیر یادگیری، تجربه و نوشتن از روزهایی که می‌گذرن :) مهربون‌تر نظر بده، از پشت گوشی‌ام آدم دلش می‌شکنه🥲🥀

والا به خدا 

انگاری برده میارن جای شوهر کردن 

یکی نیست بهشون بگه شماها که اینقدر پسر مردم را محدود و محروم میکنید فردا روزی خودتون داماد میارید ، عروس میارید بعد  اون باهاتون بدتر از الان شماها میکنه 

یعنی چوبی تو آستینتون کنه نفهمید ازکجا خوردید