2777
2789
عنوان

دوستان متدین بیاین لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 4977 بازدید | 225 پست
ایت الله سیستانی

زنگ بزن به دفترشون بعضی وقتا استثناء قائل میشن.

مثلا نظر آیت الله بهجت ره اینکه با غروب خورشسید هم میشه نماز خوند و هم افطار کرد 

زنگ بزن به دفتر راهنماییت میکنند

آه از غمی که تازه شود باغمی دیگر 😭😭😭                                                             خدایا صبر بده به ما زمانی که لا نعلم الا خیرا  دیگر رو با بغض و گریه میشنویم،زمانی که دیگر ابراهیمی پشت سر نیست😭                                      تعریف میکنه ،میگه رفتم سر قبر دیدم هی داره با خودش میگه مادر کاش به جای تو من رو میزدن و گریه میکرد،مادره دیگه.....(مادر شهید آرمان علی وردی)

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این عکس هست عکس این لینکشه

خب این درمورد شوهرخالش گفته... خوب و بد همه جا پیدا میشه

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔
به یه قوم شیعی اهانت کرده میگم دل بقیه رو نشکون میخنده والا دل شکستن یا اهانت و هتاکی خنده نداره

خاوری چیه 

سنی؟

با من درنیفتین من مثل بقیه نیستم                                                                                          شلوارتونو میکشم پایین   
به کی توهین کردی؟چی شده

من عکس قرار دادم

برید بخونید ببینید چیا گفته ؟

بابا یه روزی به نماز ما قسم میخوردن

بخدا ما هم انسانیم

تو مملکتی که حق توهین به تورک یا کورد نداری

چرا آخه ؟؟؟؟؟؟؟

SeKh
من عکس قرار دادم برید بخونید ببینید چیا گفته ؟ بابا یه روزی به نماز ما قسم میخوردن بخدا ما هم ...

حالا شما هم بیخیال شید.همو نمیشناسید که.تو دنیا هزاران نفر ممکنه نسبت به قومتی ذهنیت بدی داشته باشند.طلا که پاکه چه منتش به خاکه.

حالا شما هم بیخیال شید.همو نمیشناسید که.تو دنیا هزاران نفر ممکنه نسبت به قومتی ذهنیت بدی داشته باشند ...

خواهر من

هر کسی به من فحش بده میبخشمش 

مرض ک ندارم خرشو بچسبم

ولی وقتی طرف میاد اهانت تو روز روشن میکنه

بعدش هر هر میخنده 

والا بخدا هتاکی خنده نداره

باور کنید با همین اگ نظر قاضی باشه میشه زندان انداخت

SeKh
دلتو بزرگ کن  اگ دلت شکسته بسپار بخدا  بیخیال شو بابا

من نمیتونم کسی رو که به اعتقادات و قومم توهین میکنه ببخشم

اونم کسی که میاد تو روز روشن هتاکی میکنه 

دیدید ؟

عکس گرفتم 

اگ شد شکایت میکنم

و نی نی یار هم شاهد 

چون گفته بودم اون تاپیک رو ببنده

SeKh
جمع بسته که من پرسیدم میشه به جرم هتاکی شکایت قانونی و کتبی کرد

ببخشید من ن استارتر و میشناسم ن شما رو ولی شاید شوهر خاله ایشون واقعا همینطوری باشن حتی اگه از قوم شما باشن 

همه جای دنیا خوب و بد داره 

پروفایلم عکس یه دختره افغانستانی هست اینو میگم ک بفهمین همه مون همینطوری خوشگلیم😁🇦🇫
این عکس هست عکس این لینکشه

این نظرشو در مورد یه خاوری گفته و همه خوب وبد دارن و نمیشه گفت همه اینجورین.مگه همه عجما خوبن یا همه بدن؟

شمام اگه اعتقاد داری خاوریا همه خوبن و اینجوری نیستن پس نباید ناراحت بشی دیگه