2777
2789
عنوان

دوستان متدین بیاین لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 4977 بازدید | 225 پست
یک قوم تماما شیعی  توی خراسان رضوی

شیعه ۱۲ امام؟

خب چرا میگن خاوریا؟

با من درنیفتین من مثل بقیه نیستم                                                                                          شلوارتونو میکشم پایین   

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خواهر من هر کسی به من فحش بده میبخشمش  مرض ک ندارم خرشو بچسبم ولی وقتی طرف میاد اهانت تو روز ...

میدونم.اما بحث قانون نیست.چون ادم بره شکایت کنه.این که خوبه یه بار توی یه تاپیک یکی بود هر چی فحش و حرف ناموسی بود به اهالی یه استان گفت

بی خیال طرز فکرا متفاوته

این نظرشو در مورد یه خاوری گفته و همه خوب وبد دارن و نمیشه گفت همه اینجورین.مگه همه عجما خوبن یا همه ...

حرف حق

پروفایلم عکس یه دختره افغانستانی هست اینو میگم ک بفهمین همه مون همینطوری خوشگلیم😁🇦🇫
میدونم.اما بحث قانون نیست.چون ادم بره شکایت کنه.این که خوبه یه بار توی یه تاپیک یکی بود هر چی فحش و ...

اگ شکایت نکنم

اون دنیا جلوش رو میگیرم

من ک از این خانوم به حق این روزای رمضان راضی نیستم

SeKh

البته استارتر ببخشید شما چون انقد حساس و معتقدید دارم تذکر میدم به اون حرفتون کاری ندارم شاید ذهنیتتون از این قوم به خاطر تجربه بدتون باشه .اما برخوردتون از اول با این کاربر درست نبوده که  مسخره کنید یا بیشتر دلشو بشکونید.فک کنم یکم نرمتر برخورد میکردید میشد حداقل الان دلشو بدست بیارید.البته گفتم چون حق الله براتون مهمه صددرصد حق الناس واجبتره

جمع بسته خواهر به یک نفر گفته ؟؟؟ داره میگه کلشون فلانن  این هتاکی محسوب میشه

شما میتونی و می‌تونستی با رفتارت عکس حرف ایشون رو ثابت کنی و شرمنده اش کنی پی حرف گرفتن خوب نیست

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ

جمع بسته خواهر به یک نفر گفته ؟؟؟ داره میگه کلشون فلانن  این هتاکی محسوب میشه

بله درست میگین خیلی حس بدیه اگه تو تاپیک های من بیاین چی میگین 

پروفایلم عکس یه دختره افغانستانی هست اینو میگم ک بفهمین همه مون همینطوری خوشگلیم😁🇦🇫
البته استارتر ببخشید شما چون انقد حساس و معتقدید دارم تذکر میدم به اون حرفتون کاری ندارم شاید ذهنیتت ...

حق الناس چیزیه که دست خدا نیست

من اگر راضی نباشم اون دنیا روز خوش نداره

من از این خانوم راضی نیستم

چه بخنده چه گریه کنه یا عذرخواهی کنه

SeKh
البته استارتر ببخشید شما چون انقد حساس و معتقدید دارم تذکر میدم به اون حرفتون کاری ندارم شاید ذهنیتت ...

به نظر منم حرف اسی اصلا خوب نیست یعنی چی من الان اقدامی رو میشناسم 90 درصد خوب نیستن ولی بعضیاشون عالین وبه قول دوستمون این که حق الناسه وخدا از حق خودش میگذره ولی از حق بنده اش نه به نظرم اسی باید معذرت خواهی کنه به جای توهین

میشه برای هدفهام یه صلوات بفرستی. ❤️❤️

بله دوست عزیزم برای من مهمه

ولی مطمئنم همه روزه نمازا ذکات و..

باحرف این خانوم خراب نمیشه

میتونست بره تمام حرفای منوبخونه طرف ازمن نظرخواست منم دادم

تظرهرکسی برای خودش محترمه

ولی من هیچوقت به هیچ قوم ومذهبی توهین نکردم

ایشونم حرف منوکرده پیراهن عثمان دنبال خودش راه انداخته

من شکایت میکنم و...

اصلا مهم نیست 

آسمون سقف آرزوهای منه  
شما میتونی و می‌تونستی با رفتارت عکس حرف ایشون رو ثابت کنی و شرمنده اش کنی پی حرف گرفتن خوب نیست

خواهر ثابت شدس

بیا مشهد و از ما بپرس

باور کن به نماز ما قسم میخوردن و تو کتب آوردن

به محمد و علی قسم 

به نماز خاوری ها قسم

باور کن تو دادگاه ها قسم ما به دوتا قسم می ارزید

آخه یعنی چی ؟

از این قوم زحمت کش و وطن و ناموس پرست بر میاد ؟؟؟

شاید یکی باشه که قطعا هست 

اما همه اینطور نیستن

شما کافیه بیاید ببینید و بپرسید

باور کنید ما اون روز رفته بودیم یه روستا 

آخر خاست از ما پول بگیره

گفتم بذار برم الان برمیگردم

گفت برو من شماها رو میشناسم دروغگو نیستید

بابا بخدا راستگو بودن ما زبان زده 

من چرا باید به این چیزی رو اثبات کنم که اثبات شدس ؟؟؟

SeKh