2777
2789
عنوان

دوستان متدین بیاین لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 4977 بازدید | 225 پست
دخترا موضوع چیه چرا دعوا گرفتین؟ 

من بالا عکس از حرف هاش گذاشتم

میتونی بری ببینی

ببین چقد بی وقاحت 

که به چند صد هزار شیعی اینطوری اهانت میکنه

الانم عین خیالش نیست

دل شکستن خنده داره :(

SeKh
بچه ها بیخیال دمه اذونی. صلوات بفرستید چه کاریه

من کاری ندارم پاشده اومده توتاپیک من

حرف اضافیم میزنه

اولا که توهین نکردم

دوما که حتما خدا استغفرالله انقدر بیکاره میشینه به دعای گربه سیاه بارون بباره😂😂😂😂

آسمون سقف آرزوهای منه  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من ک از این خانوم راضی نیستم بتونم ازش به جرم هتاکی شکایت میکنم  و میکشونمش مشهد  ...

😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

آسمون سقف آرزوهای منه  
من بالا عکس از حرف هاش گذاشتم میتونی بری ببینی ببین چقد بی وقاحت  که به چند صد هزار شیعی این ...

لینکت باز نمیکنه عزیزم. من که در مقامه قضاوت نیستم  میگم دمه اذون بیخیال شین. 

سلام هموطن 🤚🤚🤚🏻🤚🏻🤚🏼🤚🏼🤚🏽🤚🏾😘😘😘😘
بگو چقدر میشه کارت به کارت کنم برات بری پی کارت

من فقط میخام تقاص هتاکی هاتو پس بدی

با چند ضربه شلاق

یا با چند هزار تومن پول 

یا با چند روز حبس 

یا زندان 

همین .

SeKh
من نمیدونستم ینی خدایی نکرده روزه هام باطل شدن؟

مرجع تقلیدت کیه؟

آه از غمی که تازه شود باغمی دیگر 😭😭😭                                                             خدایا صبر بده به ما زمانی که لا نعلم الا خیرا  دیگر رو با بغض و گریه میشنویم،زمانی که دیگر ابراهیمی پشت سر نیست😭                                      تعریف میکنه ،میگه رفتم سر قبر دیدم هی داره با خودش میگه مادر کاش به جای تو من رو میزدن و گریه میکرد،مادره دیگه.....(مادر شهید آرمان علی وردی)
من فقط میخام تقاص هتاکی هاتو پس بدی با چند ضربه شلاق یا با چند هزار تومن پول  یا با چند روز ...

😂😂

باشه راست میگی حالا بروبخواب که دیگه ذهنت یاری نمیکنه معلومه

منم میام شلاقمومیخورم قوووول میدم

توهم قرصاتوقول بده که سروقت میخوری

آسمون سقف آرزوهای منه