یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
بچها من از بورس و سهام هیچی نمیدونم ،قضیش چیع و چقد سود دارع و چجوریع کلا ؟؟؟میشع توضیح بدین&n ...
ببین شما ک تازه واردی باید فقط عرضه اولیه بخری ک عرضه اولیه مبالغ خیلی کمیه ک از ۳۰ هزار و اینا شروع میشه تا نهایت ۵۰۰ هزار و اینا حدودا و هیچ ضرری نداره اما خب سودشم خیلی زیاد نیس بخاطر مقدار اولیه سرمایه گذاری ک کمه اما در کل خوبه خب
نمیدونم اونو غگیلا ک امروز ساعت ۹ ب بعد عرضه اولیه اشه شما چطور خریدی!؟
من پیش خرید کردم .یک سوال من دیروز سهام تپکو خریدم صف خرید شلوغ بود وپولم کم شد همکارم گفت مفید تا ساعت ۴ بعدازظهر پولت برمبگرده من آگاه هستم هنوز پولم برنگشته شما کدوم کارگزاری هستب؟
اللن پایین این صفحه زده ثبت نام بورس وارسال سریع کدواگرثبت نام کنیم دیگه دفترپیشخوان رفتن نمیخواد??ج ...
این کارگزاری فارابیه من ب شخصه نشنیدم اسمشو بهتره جای معتبر ثبت نان کنی بنظرم کارگزاری مفید و یا آگاه بهتر هستن ولی در هر صورت دفتر پیشخوان باید بری حتما کدوم سوالا ؟