2777
2789
عنوان

هرکی کد بورسی و سوال بورسی داره بیاد...

| مشاهده متن کامل بحث + 2339 بازدید | 69 پست
پیشنهاد میدی بجز عرضه اولیه چی بخرم؟

ن میترسم ی چی بگم بشه ضرر واستون ولی در کل الان دارویی و بعضی از سهامای پتروشیمی خوبن فعلا

مرا عهدیست با جانان❤💍تیکر بارداری نیست😁

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من قبل عید گرفتم بعد کد بورسی بلافاصله وارد شدم 

ماهم کدبورسی اومده ولی میزنه ازمایشی واجازه نمیده خریدکنیم

مادرشدن یعنی قلبت بیرون ازسینت بتپه یعنی بخشی ازوجودت  جداازخودت زندگی کنه 
مفیدم.چ سوالاتی؟‌مشخصات؟

بعد اینکه پیشخوان بری وکد تایید بگیری البته من اگاهم  بعد وارد سایت اگاه میشی ویک ۱۰ تا سوال درمورد بورس بهت میدم که باید درست جواب بدی بعد اونها را که تحویل دفتر پیشخوان بدی کدبورسی واست میاد وشروع کار میکنی البته گفتم منوآگاه بودم

وای وای وای‌توروخدا‌جواب منو بده ک‌روانی شدم اقا من ده روزه ک‌درگیره ثبت نامم انقد رفتم دفترپیشخ ...

عزیزم چند حالت داره ولی اصلی ترین مشکل اینه ک این روزا بشدت شلوغه من و همسرم باهم ثبت نام کردیم ولی واسه من ی هفته بعد همسرم اومد باید فقط صبر کنی

ن میترسم ی چی بگم بشه ضرر واستون ولی در کل الان دارویی و بعضی از سهامای پتروشیمی خوبن فعلا

اللن پایین این صفحه زده ثبت نام بورس وارسال سریع کدواگرثبت نام کنیم دیگه دفترپیشخوان رفتن نمیخواد??جواب سوالای بالای منم بدی ممنون میشم

من هیچی از بورس نمیدونم میخوام سهام بخرم اینترنتی چیکار کنم 

باید اول تو یک کارگزاری و بعد سامانه سجام اینترنتی ثبت نام و بعد حضوری احراز هویت کنید

بعد اینکه پیشخوان بری وکد تایید بگیری البته من اگاهم  بعد وارد سایت اگاه میشی ویک ۱۰ تا سوال در ...

خوب نالین مراحل وانجام دادیم کدهم اومده تواگاه واردمییم میزنه ازمایشی .ساعت خاصی داره واردشدنش ایا