2777
2789
عنوان

هرکی کد بورسی و سوال بورسی داره بیاد...

| مشاهده متن کامل بحث + 2339 بازدید | 69 پست
اره مقدار سهم خیلی کمه در کل سهام خیلی بزرگی نیس اما اونی ک ۱۷ م قراره بیاد میگن خیلی بهتره  .. ...

وعده بورسی شدن آریاساسول از اواسط سال گذشته داده شد و قرار بود در روزهای پایاین سال ۱۳۹۸ سهام این شرکت در فرابورس عرضه شود اما در نهایت اعلام شد به دلیل شیوع کرونا این اتفاق در اولین فرصت در سال ۱۳۹۹ رخ خواهد داد. درحالی که شنیده ها حاکی از آن بود که این عرضه در روز آینده رخ خواهد داد، معاون بازار فرابورس اعلام کرد که آریاساسول احتمالا اواخر اردیبهشت وارد فرابورس می شود.

به گزارش ایسنا، مهرماه سال گذشته جعفر ربیعی - مدیرعامل هلدینگ خلیج فارس - اعلام کرد تا پایان سال دو شرکت جدید را در بورس عرضه اولیه می‌کنیم. "آریا ساسول"، "تند گویان" و "بوعلی سینا" سه شرکتی هستند که حداقل دو تا از آنها  بورسی می شوند. در این راستا شاهد عرضه سهام تندگویان در فرابورس در روزهای پایانی سال گذشته بودیم اما سهام آریا ساسول عرضه نشد و شیوع کرونا به عنوان عدم عرضه این شرکت اعلام شد.

در این میان، هفته گذشته باز هم بر عرضه آریا ساسول تاکید و اعلام شد که در هفته آخر فروردین ماه عرضه سهام این شرکت صورت خواهد گرفت.

عرضه سهام آریاساسول در اواخر اردیبهشت

وعده بورسی شدن آریاساسول از اواسط سال گذشته داده شد و قرار بود در روزهای پایاین سال ۱۳۹۸ سهام این شر ...

اره خیلی وقته میخاد بیاد و نمیزارن ۱۷ م میاد تا جایی ک من میدونم

مرا عهدیست با جانان❤💍تیکر بارداری نیست😁

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

در صورتی که در سامانه معاملاتی خود با پیام کاربر تستی مواجه شده اید و قادر به پرداخت شتابی نشده اید ، لطفا در ساعات اداری با شماره تلفن ۰۲۱۴۱۷۹۲۰۰۰ داخلی ۲ بخش پذیرش آنلاین تماس حاصل فرمائید دوستان اگاه

من نميدونم براى خريد عرضه ى اوليه تو كدوم سايت برم و از كدوم قسمت وارد بشم

البته هنوز يوزر و پسوردم نيومده ولى مى خوام ببينم با داشتن اون كد معاملاتى، واسه منم ميزنه كاربر آزمايشى؟

در كل مى خوام بدونم چقدر راه رو رفتم. 

ميشه راهنمايى كنيد

اَللّٰهُمَّ عَجِّلْ لِوَليِكْ اَلْفَرَجْ
من نميدونم براى خريد عرضه ى اوليه تو كدوم سايت برم و از كدوم قسمت وارد بشم البته هنوز يوزر و پسوردم ...

خب برا سوال اولتون هر کارگزاری برنانه خاص خودشو داره کارگزاری مفید برنامه ایزی تریدر هست و تو خود سایت کارگزاری هست ک چ برنامه ای نصب کنید

برای سوال دومتون بله تا اون کاربری و پسورد نیاد کاربر مهمان هستید .شما مراحل ثبت نامو کامل طی کردین فقط باید منتظر تایید نهایی و ارسال پسورد و ... کارگزاری باشید و بعد میتونید خرید کنید

خب برا سوال اولتون هر کارگزاری برنانه خاص خودشو داره کارگزاری مفید برنامه ایزی تریدر هست و تو خود سا ...

خيلى ممنون از پاسختون

من كارگزاريم آگاه، نميدونيد اسم برنامه ش چيه؟ بعد يعنى برنامه هاشونو بايد نصب كنيم رو گوشى؟

اَللّٰهُمَّ عَجِّلْ لِوَليِكْ اَلْفَرَجْ
خيلى ممنون از پاسختون من كارگزاريم آگاه، نميدونيد اسم برنامه ش چيه؟ بعد يعنى برنامه هاشونو بايد نصب ...

خواهش میکنم...ن نمیدونم متاسفانه... بله باید روی گوشی یا کامپیوتر نصب کنید

عزیزم باید صبر کنی ب ایمیلی ک روز اول دادی و شماره ات ی پیام نهایی میاد ممکنه بعد ۳ روز باشه ممکنه ب ...

سلام عزیزم

ببین عزیزم همسرم کد بورسی چنسال پیش از کارگزاری ارگ هومن گرفته! حالا میخام ببرمش تو مفید. 

به پنل کاربری ارک هومن هم هیچ دسترسی نداره. 

حالا تو مفید آنلاین ی اکانت براش ساختم باقی رو باید چکار کنم؟ میدونی؟ 

سلام عزیزم ببین عزیزم همسرم کد بورسی چنسال پیش از کارگزاری ارگ هومن گرفته! حالا میخام ببرمش تو مفید ...

ن والا نمیدونم باید چیکار کنه از خود کارگزاری بپرسید