2777
2789

بچه ها امروز از ساعت ۹ ب بعد عرضه اولیه غگیلا هست حتما ثبت نام کنید ۱۷ هم ی عرضه اولیه دیگه تو راهه ک اون بهتر از غگیلا هس اما همرو ثبت نام کنید...

فقط خاستم گفته باشم برا تازه واردای بورس ک شاید ندونن ...

سوالیم داشتین اگه بتونم جواب میدم

مرا عهدیست با جانان❤💍تیکر بارداری نیست😁

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

تودفترپیشخوان هم ثبت کردیم کدش هم اومده اما واردنمیشه اصلاواردهم ک بشه میزنه کاربرازمایشی

مادرشدن یعنی قلبت بیرون ازسینت بتپه یعنی بخشی ازوجودت  جداازخودت زندگی کنه 

وای وای وای‌توروخدا‌جواب منو بده ک‌روانی شدم

اقا من ده روزه ک‌درگیره ثبت نامم انقد رفتم دفترپیشخوانو اومدم

خلاصه‌ک همه‌مراحلش انجام شد و مدارکمم‌دادم مث عکس کپی مدارک وو...حالا اخرین پیامی ک اومد برام بااین متن بود ک احرازهویت‌شما تایید شد واسه اینکه بتونی معاملات برخطر استفاده کنی حداکثر تا۳ روز کاری ارسال میگردد ولی امروز روز هفتمه ک‌نیومد هرسریم وارده برنامه‌میشم مینویسا کاربرمهمان

بچها من از بورس و سهام هیچی نمیدونم ،قضیش چیع  و چقد سود دارع و چجوریع کلا ؟؟؟میشع توضیح بدین 

اگع واقعا سود دارع بگید چون من هنوز عقدم و شوهرم هیچی ندارع 

شاید با ی مقدار پول کم بتونم پولمو بیشتر کنم 

ت رو خدا ب منم بگین

تودفترپیشخوان هم ثبت کردیم کدش هم اومده اما واردنمیشه اصلاواردهم ک بشه میزنه کاربرازمایشی

عزیزم باید صبر کنی ب ایمیلی ک روز اول دادی و شماره ات ی پیام نهایی میاد ممکنه بعد ۳ روز باشه ممکنه بیشتر از یک هفته تا اون پیام ک حاوی کد نهایی و رمز عبور اصلی هس نیاد برات نمیتونی وارد شی و همش کاربر مهمان یا ازمایشی میزنه

مرا عهدیست با جانان❤💍تیکر بارداری نیست😁