2777
2789
عنوان

چطوری بچمو از پوشک بگیرم...

2590 بازدید | 74 پست

پسرم ۲ سال و ۷ ماهشه..هنوز از پوشک نگرفتم..هر روز چتد بار میبرمش دستشویی اصلا جیش نمیکنه گاهی اوقات ۲۰ دقیقه تو دستشویی هستیم نمیکنه..‌توی این یکماه یکبار توی دستشویی جیش نکرده..یعنی هنوز امادگیشو نداره..کمکم کنید

هر نیم‌ساعت ببرش‌بعدشم بچه ها اولش مقاومت میکنن آب ملایم بریز اونجاش به ثانیه نکشیده جیش‌میکنه اینکازو ادامه بده تا عادت کنه.من‌با همین روش‌از پوشک گرفتمش ۲ سال۸ماهشه.۵ماهی میشه گرفتمش

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

وااای سوال منم خس دختر منم۱۸ماهست و پوستش خیلی سفید و نازک و حساسه برای همین پشتش جای مای بیبی رو فقط میخارونه جوری ک جای ناخناش زخم میشه پماد ضد خارشم میزنم ها.بعد میبرمش ک دستشویی ۱۰دیقه وایمسیم دسشوییش میادا می‌ترسه بکنه دادمیرنه مامان خودشو ب لرزه میندازه میارمش هین ک اومدیم تا من مای بیبی بیارم تو خونه می‌کنه دیوونه شدم راهنمایی کنید😩😩

فرزادم دنیای من😍🥰

تو صبح که بیدار شد ببر انقدر وایسا تا جیش کنه . صبح که مثانه ش پره . براش شرت آموزشی بخر پاش کن . پوشک بزار کنار . بهش مایعات زیاد بده زود زود دست شویی کنه یاد بگیره . خاهرم پسرش 18ماهگی گرفت 

خیلی ببخشید صب ک بیدارمیشه یکم اب سرد بریز ب اونجاش اب خیلی سردباشه ها بگو جیش کن جیش کن خودش یادمیگ ...

آب میریزم اما دریغ از اینکه یه بار جیش بکنه..شاید توی این یکماه ۲ یا ۳ بار جیش کرده همین

خداصبرت بده خواهر 

واقعا سخت ترین مرحله ی بچه داری همینه

منم دخترم دوسال و هفت ماهش بود پدرم دراومد ولی بالاخره یاد گرفت

راستی من یه بار اومدم از پوشک بگیرم موفق نشدن یه مشاور گفت علایم داره زمان از پوشک گرفتن بچه ها یکی از علایمش اینه که بچه از شب تا صبح پوشکش خشک باشه یعنی مثانه اش بتونه توخواب نگه داره ادرار رو ....هروقت شب تا صبح خشک خوابید اونوقت اقدام کن موفق میشی

آب میریزم اما دریغ از اینکه یه بار جیش بکنه..شاید توی این یکماه ۲ یا ۳ بار جیش کرده همین

خب زمان میبره سخته دیگه شما چندبار صب پشت سرهم اینکاروبکن بچهازود عادت میکنن تایادبگیره

خداصبرت بده خواهر  واقعا سخت ترین مرحله ی بچه داری همینه منم دخترم دوسال و هفت ماهش بود پدرم ...

دختر من عصرها بازش میذارم موقع خواب خشکه بلند شد زود جیش میکنه

فرزادم دنیای من😍🥰