2777
2789

سلام بچه ها.20کیللوگوجه چقدنمک میخادچقدروغن درضمن من برای اولین باردارم درست میکنم رب خونگی.واینکه قابلمه بزرگ نداشتم میخام تو2تاقابلمه درست کنم؟چیکارکنم گوجه هاشستم خردکردم گذاشتم توقابلمه ها.صبح دست به کاربشم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من خودم درست نکردم خو نمیدونم ولی مادرشوهرم که درست میکنه اول حدود سه چهار روز میذاره میمونه هی میره لهشون میکنه بعد صافشون میکنه بعد میذاره رو اجاق میپزه تا این حد بلدم   

صبح دستکش بپوش قشنگ آب گوجه هارو بگیر.بعد نصف مقدار آب گوجه ، آب بریز ،بذار بجوشه تا اون آب تبخیر بشه ، با شعله ملایم بذار به غلظت برسه ،نمک رو میتونی قبل از کم کردن شعله بهش بزنی.در آخرم یه قاشق غذاخوری روغن زیتون بهش بزنی ،برای جلوگیری از کپک زدگی.

راستی اگه از رب خونگی تو فریزر نگه داری بشه اصلا کپک نمیزنه

آب نباید یریزی روش

باید نمک اضافه کنی و بذاری چند روز بمونه و توی این مدت مدام با دست چگگش بزنی تا له بشن

بعد از صافی ردش کنی و آبش رو بذاری روی اجاق تا سفت بشه به اندازه ای که از قاشق یه سختی جدا بشه

میشه واسه رسیدن به خواسته هام یه صلوات بفرستی
میخام بذارم رواجاق وآب بریزم روش پوست گوجه دراومد.صافش کنم

نه اون جوری زیاد نرم نمیشه خوردشون کن نمک بزن بزار دو روز بمونه البته ظرفت فلزی نباشه بعد ابشو بگیر بعضیا ابشم نمیگیرن صافش میکنی میزاری بپزه ابش که تبخیر شد کمی روغن میزنی تا بپزه ولی بعدش باید اشپز خونتو حسابی تمیز کنی  

ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز