2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حالا بگو شاید بلد باشم

من همانم که دل از دنیا بریدم...                 دوست عزیزی که دعوا داری جوابتو نمیدم چون نه واقعا حوصلتو دارم نه با بحث کردن با تو شخصیتمو پایین میارم اگه جوابتو ندادم بدون در حدم نیستی...  

سال‌دهم‌‌‌انسانی؟

چقدر خوبه که با کاربرای دیگه خوب حرف بزنیم   واگه با نظرشون مخالفیم یا تاپیکشونو دوست نداریم ریپلای نکنیم و وارد تاپیک نشیم،اینجوری ناخودآگاه دل کسیم نمیشکنیم  
نه دانشجوام😶

عه‌منم‌دانشجو‌ام

ولی‌یادمه‌دوم‌دبیرستان‌اینو داشتیم😮

چقدر خوبه که با کاربرای دیگه خوب حرف بزنیم   واگه با نظرشون مخالفیم یا تاپیکشونو دوست نداریم ریپلای نکنیم و وارد تاپیک نشیم،اینجوری ناخودآگاه دل کسیم نمیشکنیم  

تا کی میخوای 

اگه حلش کردم عکسشو میذارم برات

من همانم که دل از دنیا بریدم...                 دوست عزیزی که دعوا داری جوابتو نمیدم چون نه واقعا حوصلتو دارم نه با بحث کردن با تو شخصیتمو پایین میارم اگه جوابتو ندادم بدون در حدم نیستی...